Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van valakinek ilyen? Megéri?...

Van valakinek ilyen? Megéri? Szeretik a gyerekek?

Figyelt kérdés

[link]

VÉleményetekre lennék kíváncsi.

3 éves a lányom, nagyon szeret szerepjátékokat játszni

2013. nov. 13. 09:00
 1/7 anonim ***** válasza:
35%

ha van ennyi felesleges pénzed ....

am nálunk volt egy kassza + két kis kosár + mindenféle játék

zöldségest a rendes zöldségekkel gyümikkel

a játékboltost a saját játékaival

stb....

együtt készítettünk pénzt is

nem került többe mint 4ezer :-)

2013. nov. 13. 09:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom - szintén 3 éves a lányom -, hogy nem kellene ennyire kitalált dolgot odatenni elé. Úgy érzem, hogy ennél a típusnál nem marad helye a képzeletnek.

A kislányom tegnap úgy jött haza az oviból, hogy Katával beültek a moziba. A csoportszobában lévő galéria alsó része volt a mozi, a puff-ok a székek, film természetesen nem ment, de ők mindent elképzeltek, ami egy mozizáshoz kell. És ők ezt élvezik!

Én inkább egy pénztárgépet vennék, egész pontosan ezt rendeltem a lányomnak karácsonyra:

[link]

Hidd el, hogy tökéletesen elégedett egy ilyen kisebbel is, jó, ha van hely a többi játéknak is a szobában. Pl nálunk a lányom saját magától kiterít egy játszószőnyeget a szobában, odahordja a kiskonyhájából az ételeket, tányérokat, és azt játssza, hogy piknikezik.

Tehát nekik nem kell ennyire élethű másolat az igazi boltról. Nagyszerű játék, ha a minden héten érkező Auchan, Lidl, Aldi, Tesco stb. szórólapról kivágsz gyümölcsöket, különböző ételfajtákat, ráragasztod kartonpapírra, és pl a boltos játéknál ezekkel a kártyákkal is el tudja játszani, hogy megy és vesz csirkehúst, vagy almát, sajtot, kenyeret.

2013. nov. 13. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Az a baj ezzel, nagyon alacsony!

A gyereknek le kell térdelnie, hogy játszani tudjon vele

2013. nov. 13. 11:11
 4/7 anonim ***** válasza:
És ezzel nem lehúzni akarom ezt a játékot, amit linkeltél, mert biztos, hogy nagyon tetszene a lányodnak (enyémnek is), és a Smoby ráadásul minőségi játékokat gyárt általában. Tehát a kérdés nem is az, hogy szeretné-e a kislányod (és minden gyerkőc, aki vendégeskedik nálatok), hanem, hogy a fantáziáját és a te kreativitásodat használva ugyanúgy el tudtok játszani, és marad hely a képzeletének is.
2013. nov. 13. 11:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos tetszene, de az enyém a szupi babakonyhát is elég hamar megunta, most gondolkodom hova pakoljam, mert nagy helyet foglal.
2013. nov. 13. 11:53
 6/7 anonim ***** válasza:

egyet kell értenem az előző válaszolókkal!Ez már olyan túlon túl...!

nekünk is van egy pénztárgépünk(mi is csináltunk pénzeket,régi bankkártyámat is odaadtam neki)

Azon kívül csináltunk mi gyümölcsöket(kis gumilabdát bevontuk piros kreppapírral az az alma,narancssárgával ez a narancs stb,űres gyógyszeres dobozokat bevontam szintén kreppapírral majd én is tescos újságokból vágtam ki pl tésztát majd ráragasztottam a dobozra és kész a tészta,Apának üre ssörösdobozát odaadtam,üres teafilteres doboz stb stb)és ami jó ezeket együtt készíthetitek el és az hatalmas öröm ám!

2013. nov. 13. 13:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi tavaly karácsonyra vettük a 2 éves lányunknak aki azóta is sokat játszik vele. Szerintem nanyon jó kis játék és szép ajándék.És nem kell letérdepelni hozzá és még kb 2évig nem is kell.
2013. nov. 14. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!