Szerintetek gáz egy 4 éves fiúnak lego babaházat venni
karácsonyra?
Figyelt kérdés
Imádja az autó és vonat pályákat ill. általában minden járművet. De van neki belőle kis millió. Sőt most karácsonyra is fog ilyesmiket kapni a családtól. Azt vettem észre, hogy ha olyan helyen vagyunk, ahol van babaház (pl. játszóház, vagy lányos ismerős), rögtön beleveti magát a játékba és alig lehet belőle kizökkenteni. Szóval arra gondoltam, talán vehetnénk neki. És azért lego duplot, mert van neki egy csomó (farm, járművek, kockák), amikkel össze is építheti.
Kicsit tartok tőle, hogy mit szól a család, hogy lányos játékot veszünk a fiunknak. Szerintetek?
Szerintem nem gáz, pláne, hogy sok duploja van már, amikkel variálhatja. Az enyémnek ez épp nincs (és tuti örülne neki), de mi is építettünk már házat, boltot, óvódát... stb. a meglévő más (pl. farm, tűzoltóság) szetteket kombinálva (plusz sólisztgyurma:)), szóval szerintem a fiúknak ugyanolyan igénye eljátszani a napi történéseket, mint a lányoknak.
2013. nov. 12. 07:59
12/18 anonim válasza:
Én a duplót azért nem javaslom, mert egy 4 éves már nem ez a korosztály. Lassan elkezdi kinőni. Én valami komolyabb legót vennék neki, akár lányosat is. Az én fiaim például imádják a DINO Strike készleteket, a Chima-t, a City készleteket, valamint a Castle készleteket. Szerintem találnál köztük olyat, ami érdekelné. Nálunk 3 éves koruk óta rendes lego-val játszanak, ámbár duplo-juk nem is volt.
2013. nov. 12. 08:17
13/18 anonim válasza:
Szerintem vegyél neki nyugodtan, a lányomnak is megvan a farmos, az meg ugye fiús na na és, sőt vannak autói is!
Szerintem mindegy, hogy dupló vagy a rendes legó, még mi is leülünk legózni vele....
Ha örülni fog neki, akkor nyugodtan vegyétek meg neki. Az fiam barbikat gyűjt, és akkor mi van?
2013. nov. 12. 16:55
16/18 anonim válasza:
Ha azt szeretne akor kapjon azt ,lányom hot wheels pályát kap mert azal szeret játszani 3 évesen,4 -5 éves korában a fiam hofehérke házat kért és kapot 7 törpével ,én nem csinálnék ekora ügyet belöle .
2013. nov. 12. 17:40
17/18 anonim válasza:
12: nekünk mind a kettő van, szeretnek legózni is, de még a mai napig előkerül a dupló is, pedig a kicsi is már 8 éves. :-)
2013. nov. 13. 01:04
18/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ. Jó ez az oldal, ha van egy dilemmád megosztod és lehet hogy rögtön megduplázódik :-)
A 12-es hozzászólónak lehet némi igazsága, hogy már lassan kinövi a duplót. Az az igazság, hogy nem kap minden karácsonyra és szülinapra 10 ezres ajándékokat, így meggondolandó, hogy most ne inkább egy nagyobbaknak való legóban gondolkodjunk, hisz azzal tovább el tudna játszani. De akkor mi lesz a ládányi duplóval? Nem igazán lehet ezeket összeépíteni, igaz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!