Tényleg nem baj, ha ilyen keveset eszik?
Figyelt kérdés
2 éves fiam van úgy,hogy napokig alig akar enni.Mikor dokinak mondtam azt mondta semmi baja és,hogy van miből leadnia.Akkor volt másfél éves 15 kg.Csakhogy most már két éves és most is 15 kg.Ma pl negyed kenyeret evett meg,egy szelet párizsit ,3 savanyú uborkát,ami a pörije mellet volt és 2 pohár kakaót.Mondjuk tejet kakaót bármikor hajlandó inni.De szerintem ez így nagyon kevés.2013. nov. 10. 22:04
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és persze a pörihez hozzá sem nyúlt.
2013. nov. 10. 22:05
2/6 anonim válasza:
Ne adj neki tejet kakaot mindig. Ezen kívül lehet hogy vashiànyos.
3/6 A kérdező kommentje:
De ha nem adok,neki tejet akkor még annyit sem eszik.A vashiányra már én is gondoltam,jövőhéten elviszem vérvizsgálatra.
2013. nov. 10. 22:39
4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos még most sem oldódott meg a problémánk ami a kérdést felvetette.Kétéves kisfiam egy virslivel elvan egész nap.Legfeljebb narancsot vagy savanyú uborkát hajlandó még enni.Ha tudja,hogy enni kell síkítva szalad el, vagy elbújik.Volt vérvételen ott kicsit magasabb volt a cukra,de még így is normál tartományon belül.Az orvos teljes cukormegvonást javasolt,majd januárban ismét vérvételt.De eddig még nem javult a helyzet.15 kg,de ezt a súlyt egy éve tartja.Másnak is van,hogy ilyen keveset eszik a babója?Tejet azt megissza.
2013. dec. 27. 20:34
5/6 anonim válasza:
Teljesen ugyanilyen a lányom is. Ő 3 éves és 13 kiló. Pontosan úgy és ugyanannyit eszik mint a tied, vérvétele teljesen rendben, nem vashiányos, semmit nem találtak.
Én végső elkeseredésemben megvontam tőle a tehéntejet. Vettem neki 2+ éveseknek való tejital tápszert és abból készítem a kakaót. Kb 1 hónapja van így és látványosan javult az étvágya és ki is kerekedett. Próbáljátok ki. Azt mondta a doktornő nem tejallergiás (mert annak más tünetei vannak) csak egyszerűen a tejfehérje molekulákat nem tudja könnyen megemészteni és ez leterhelte valószínű az egész emésztőrendszerét. Nem akarom elkiabálni, de nálunk úgy tűnik bevált, próbáljátok ki.
6/6 anonim válasza:
Kisfiam már 4,5 éves és 15 kiló! Már régóta ennyi, kb fél éve 16 kg volt,majd elkezdte az ovit,alig evett ott,ugye ő is válogat,alig eszik meg valamit,meg állandóan elkapja a betegségeket, úgyhogy most megint 15 kg. Ez a nemevés válunk is kb 2 éves kortól megy, néhány ételen kivül nem evett meg semmit,még a felvágottakat se.Az édesség persze mehet. Oviban se változott semmit,délutánig elvolt úgy,hogy egy falatot se evett! Nagyon lassan elkezdett megkóstolni ételeket,de keveset eszik. Nem lehet megtömni,úgyhogy nem tudsz mit tenni. BAja nem lesz,egyáltalán nem sovány a gyereked. Adj neki vitaminokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!