Nektek is jönnek kisgyermeketeken ilyen apró barna szeplő, vagy anyajegy - vagy nem is tudom mindek nevezzem - szerű pontocskák?
Most két éves, de már a negyedik jön rajta.
A doktornő azt mondta, ő még ezzel nem rohanna a bőrgyószászhoz, természetes, hogy a napfény hatására kijönnek ilyenek.
De olyan helyen is jöttek (hasán, lábán), ahol nem is érte napfény.
Szerintetek ez tényleg normális dolog?
Ez természetes jelenség. Rajtam is folyamatosan jönnek még mindig ilyen foltok, pedig én már 31 vagyok. Olyan helyen is, ahol azért elég érdekes (talpamon).
A fiam 4 éves, neki szinte a születésétől van a feneke alatt a combja tövében, és a vállán és egy az arcán. Később lett még egy az arcán, a füle felett a hajas rész alatt, és a feje tetején, a forgójánál (mondjuk ott az apjának és a mamájának is van egy szemölcse). Folyamatosan jönnek újabb és újabb pöttyök (már van a hasán, az ujján, az állán, van még a hátán is), de mivel rajtunk is rengeteg van, így ezen én nem lepődök meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!