Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az anyajegyekről?

Mit gondoltok az anyajegyekről?

Figyelt kérdés
Ha egy személyen több apró is van,mindenhol,az nagyon gusztustalan? Akár kar,arc,láb. Nektek szóltak már be emiatt?

2013. aug. 7. 23:30
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Nekem van egy pár (karok,kulcscsont), még soha nem szóltak be miatta.

Az aprók szerintem kifejezetten aranyosak :)

2013. aug. 7. 23:40
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Nekem az arcomon van több, se soha nem szóltak be miatta, sőt, általában szépnek találják. :)
2013. aug. 7. 23:50
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
kis aranyosak:)
2013. aug. 8. 00:48
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem tetszik, ha valakin túl sok az anyajegy, főleg az arcán és a hátán taszító.
2013. aug. 8. 09:27
 5/6 anonim ***** válasza:
egy fekete pöttyben mi olyan taszÍtó? O_O rajatm van 1-2 , nincs sok, de ha valakin több van stb, le se sz*rom, attól még lehet szép, igényes ember.
2013. aug. 8. 10:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem,mert múltkor jöttem hazafelé,és néhány srác biciklivel jött mögöttem,kinéztek maguknak,aztán mikor elmentek mellettem az egyik azt mondta a haverjának,hogy "az arca szar,hagyjuk". Járok kondiba,mindig odafigyelek magamra,figyelek az alakomra,a hajamra,mindenre,de az arcomon nem tudok változtatni,van rajta néhány szeplő és szépségpötty.És akkor most emiatt el vagyok rontva egészben? Mondjuk megjegyezném,hogy azok a fiúk elég gyerekesek,de más is szólt már be emiatt,nem tudok mit csinálni.Néha elmegy a kedvem attól,hogy próbáljak megfelelni.
2013. aug. 8. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!