Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol kapok 4 évesemnek gyógybet...

Hol kapok 4 évesemnek gyógybetétes cipőt?

Figyelt kérdés
Lúdtalpas .
2013. nov. 7. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
NE betétet használjatok, mert za csak rögzíti a problémát, hanem tornáztassátok megfelelöen a lábát és hagyjátok minél többet cipö nélkül.
2013. nov. 7. 21:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Erre valók a szupinált cipők.

Nem betétesek, sík a talpuk, csak a sarkuk döntött kifelé, így kényszeríti az izmot munkára.

Salus, Szamos supi, Supy, Supi+, most nem jut eszembe több.

2013. nov. 7. 22:48
 3/3 anonim ***** válasza:
az én kislányom is lúdtalpas de aztán sok utánajárás után én nem vennék neki gyógytalpas cipőt mert a talpuk annyira merev és kemény hogy semmit nem segít.az első jól írja hogy sokat kell tornáztatni és én csak betétet akarok neki amit bármelyik cipőjébe otthon be tudsz rakni,a lényeg hogy a talpa puhább legyen.ezen az oldalon találsz ilyet és nem is olyan drága mintha cipőt vennél neki [link]
2013. nov. 8. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!