Normális, ha a fiam csak kb.3 naponta kakil? Lelki okai lehetnek?
Köszönöm,igen,lemosom,de gondoltam egyszer egyszer besegíthet ezzel,mert amúgy otthon semmit sem segít,és pl.a veszekedős napon épp teregettem,főztem,sütöttem,takarítottam,pakoltam a gyerek után,stb..,ő meg nézte a tv-t,amíg a gyerek rohangált elfoglaltságot keresve,mert én nem tudtam lekötni.Ez délben történt,addigra már annyi mindent csináltam,hogy hulla voltam,és pont nem értem rá,míg ő igen,gondoltam ennyit igazán megtehet.Ráadásul már lassan a 6. hónapban vagyok a picivel,és még fáradtabb vagyok,mint eddig.Mikor láttam,hogy viszi lemosni,már fordultam is a következő teendőmhöz,és akkor hallom,hogy ordít,miközben öklendezik,hogy menjek már,mert nem bírja.Hát vörös köd egyből a szemem előtt,és kérdőre vontam.Ő üvöltött,a gyerek üvöltött,és ekkor otthagyott minket,bement a wc-be,becsukta magára az ajtót.A pici meg sírva kérdezte,hogy az apja miért hagyta itt...
Szóval ezért gondoltam,hogy a lelkére vette.
Nem az első eset volt,és érdekes,hogy születése óta már sokszor tette tisztába,vagy mosta le,de ez pár hete egy újkeletű dolog,nem volt ilyen velünk eddig.Segíteni is csak max. a gyerek körül segített,de mióta megszültem,azóta semmit sem csinál itthon.Meg sem kérdezi hogy vagyok,elvicceli,ha rosszullét jön rám.Nem értem.
Mindegy is,de eddig ezt a gyerekkel nem csinálta,mint most,és gondoltam,ezt érzi a kicsi,és valahogy próbál ő alkalmazkodni szegényke...
Köszönöm a válaszokat,és ezeket most csak azért írtam le,hogy legyen egy háttér,ami alapján tisztább lesz a kép,hátha valaki volt így,mint mi,és a gyerek így reagálta le a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!