Kisgyermekeknél hogy zajlik (lágyék) sérv műtét?
Mi a Madarászban voltunk.
Egy héttel a műtét előtt volt egy vérvétel, amit a fiam meglepően jól viselt (4 éves volt, de rettentő hisztis természet, mégis szó nélkül tűrte).
Egy nappal előtte volt egy altatóorvosi vizsgálat (pár perc, annyi, mint egy sima háziorvosi vizsgálat).
A műtét egy napos volt. Reggel bementünk reggeli nélkül. Kaptunk egy ágyat, meg egy nyugi-kúpot. Azt beadtam a fiamnak, attól jól "bekómált". Sajna mire sorra kerültünk, már kiment a hatása és kezdett felélénkülni és ficeregni az ágyban :)
Jött egy bácsi, elvitte a műtőbe. Fél óra múlva már kint is volt. Nem nagyon emlékezett semmire. Amíg még aludt kapott infúziót (rendesek voltak, mert már aludt, mikor megszúrták), aztán 1-2 óra múlva felébredt. Elkezdhettünk iszogatni.
Azt mondták, hogy meg kell innia másfél litert ahhoz, hogy hazamehessünk, viszont szegény ettől hányt egyet. Féltünk, hogy emiatt majd bent kell aludnunk, de a doki simán hazaengedett.
Amúgy apa is meg én is bent voltam egész nap.
Nem igazán viselte meg a dolog, utána sztem nem is nagyon fájt neki, mert úgy kellett visszafogni, hogy ne mászókázzon, mert azt pár hétig nem volt szabad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!