Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az alábbi helyzetre van jó...

Az alábbi helyzetre van jó megoldás?

Figyelt kérdés
Röviden! A férjem keresztfiárol van szó. Megint jöna mikulás, karácsony, szülinap, névnapja a keresztfiának. Elég sürven vannak egymás után. Mi megint viszünk neki ajándékokat a mi fiunk aki most 19 hónapos soha nem kap semmit tölük. Igaz nem is keresztszülők. De a mi fiunknk is jön a mikulás meg névanpja és szülinapja is volt már. Nagyon erősen gondolkodom, hogy nem megyünk többet köszönteni. Szerintetek csunya dolog lenne?

#ajándékozás #kersztgyerek
2013. nov. 3. 15:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Érdekesek vagytok!

Szóval a másik gyerek lelke fontos, de a kérdező gyereke le van ejtve?

Teljesen mindegy, hogy keresztszülő vagy nem, ha az én gyerekemnek hoz valaki ajándékot, akkor az ő gyereküknek én is veszek valamit.

Ha nem ajándékoznak, akkor én sem.

Nem a gyerek hibája, de az én gyerekem akkor is fontosabb, mint a másé.

Szóval kedves kérdező, még mindig egyetértek veled.

2013. dec. 12. 06:37
 22/23 A kérdező kommentje:

Szoasztok! Köszi a hozzászólásokat!

Már leírtam de most megin leírom. A gyerek sapukája és az én férjem unokatestvérek. Ők kő gazdagok, mi nem vagyunk szegények de nincsen feleslegesünk sem éppen.

Az én gyerkőcöm lelke éppen még nem érez ebböl semmit. De én akkoris ugy gondolom, hogy a sajátomra fogom akkor költeni, nem olyanra akinek ugy sincsen rá semmi szüksége. A gyerek meg najdnem 10 éves már és elég kis beképzelt is, mint a szülei.

Az én keresztfiam a testvérem gyereke és mi meg szoktuk beszélni, hogy milyen értékben költünk egymás gyerekére.

Az én kisfiam keresztszülei a sógornőm ,tehát a férjem tesója. Nekik mi viszonozzuk azt, hogy költenek a mi fiunkra. Nekem ez evidens. Én így gondolkodom, mert nekik még nincsen gyerkőc. Attol tudjuk viszonozni.

2013. dec. 12. 17:57
 23/23 anonim ***** válasza:
Továbbra sem értem, és gyanítom, nem vagyok egyedül, hogy ezt miért nem beszéled meg AZZAL, AKIVEL GONDOD VAN. Ha megerősítést vártál, válogasd ki a neked megfelelő válaszokat, és hagyjuk a gondolkodást meg az érveket.
2013. dec. 12. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!