Az alábbi helyzetre van jó megoldás?
Érdekesek vagytok!
Szóval a másik gyerek lelke fontos, de a kérdező gyereke le van ejtve?
Teljesen mindegy, hogy keresztszülő vagy nem, ha az én gyerekemnek hoz valaki ajándékot, akkor az ő gyereküknek én is veszek valamit.
Ha nem ajándékoznak, akkor én sem.
Nem a gyerek hibája, de az én gyerekem akkor is fontosabb, mint a másé.
Szóval kedves kérdező, még mindig egyetértek veled.
Szoasztok! Köszi a hozzászólásokat!
Már leírtam de most megin leírom. A gyerek sapukája és az én férjem unokatestvérek. Ők kő gazdagok, mi nem vagyunk szegények de nincsen feleslegesünk sem éppen.
Az én gyerkőcöm lelke éppen még nem érez ebböl semmit. De én akkoris ugy gondolom, hogy a sajátomra fogom akkor költeni, nem olyanra akinek ugy sincsen rá semmi szüksége. A gyerek meg najdnem 10 éves már és elég kis beképzelt is, mint a szülei.
Az én keresztfiam a testvérem gyereke és mi meg szoktuk beszélni, hogy milyen értékben költünk egymás gyerekére.
Az én kisfiam keresztszülei a sógornőm ,tehát a férjem tesója. Nekik mi viszonozzuk azt, hogy költenek a mi fiunkra. Nekem ez evidens. Én így gondolkodom, mert nekik még nincsen gyerkőc. Attol tudjuk viszonozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!