Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy szülinap alkalmából hány...

Egy szülinap alkalmából hány torta szokott lenni nálatok? 3-4-5-6 éves gyereknél?

Figyelt kérdés
Nálunk mindig több is: keresztszülő, egyik nagyszülő, másik nagyszülő, soha nem egyszerre jön a sok vendég, hanem mindig külön-külön ünneplünk, ezért torta is több van.
2013. nov. 2. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
3 éves kislányom szülinapján 1 12 szeletes torta volt, sajnos kicsi a család :-(. 6-an voltunk összesen.
2013. nov. 2. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Egy szűk családi torta, (apa-anya-teso-baba) aznap amikor az esemény van, ezt a tortát én sütöm. Aztán van évszakonként egy nagy családi (nagyszülő, dédi, unokatestvér stb.) összejövetel akkor pedig 1 nagy torta van ,minden névnaposnak és szülinaposnak, egy-egy szál gyertyával mindenkinek. Ilyenkor az főz mindenkire akinél az összejövetel van, és a vendégek visznek apró sütit.
2013. nov. 2. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Harom. Egy megy a suliba, egy az otthoni gyerekbulira, egy pedig a csaladi bulira,
2013. nov. 2. 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
1 szülinapi torta (20 szeletes), a többi "sima" sütemény, krémes, sós vegyesen. A tortát rendelni szoktam, a barátnőm apukája cukrász, úgyhogy olcsón és házhoz szállítva kapjuk, a többi sütit anyósommal közösen, elosztva készítjük.
2013. nov. 2. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

Három

1-1 a két nagyszülőnél (a keresztszülőkkel a mamáknál ünnepelünk), plusz egyet viszek az oviba. Én "csak" sütit sütök neki.

2013. nov. 2. 22:40
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
1 a családi ünnepkor, ezt én készítem mindíg! Egy a "csajos" barátnős bulira, ezt idén rendeltem. 6 kislány volt náluk, az 5. szülinapja volt idén a kislányomnak. Erre az alkalomra emeletes tortát rendeltem, mert csomagolni is szoktam, és hogy még maradjon is. És egyet pedig az oviba vittem. Ezt is úgy csináltattam, mert otthonit nem szabad vinni.
2013. nov. 2. 22:43
 7/7 anonim ***** válasza:
2 torta a kisebbik fiam decemberben született igy az iskolában is kell egy torta és itthonra is .de mi'csak szük családi körben ünneplünk itthon .
2013. nov. 3. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!