Egy szülinap alkalmából hány torta szokott lenni nálatok? 3-4-5-6 éves gyereknél?
Figyelt kérdés
Nálunk mindig több is: keresztszülő, egyik nagyszülő, másik nagyszülő, soha nem egyszerre jön a sok vendég, hanem mindig külön-külön ünneplünk, ezért torta is több van.2013. nov. 2. 18:47
1/7 anonim válasza:
3 éves kislányom szülinapján 1 12 szeletes torta volt, sajnos kicsi a család :-(. 6-an voltunk összesen.
2/7 anonim válasza:
Egy szűk családi torta, (apa-anya-teso-baba) aznap amikor az esemény van, ezt a tortát én sütöm. Aztán van évszakonként egy nagy családi (nagyszülő, dédi, unokatestvér stb.) összejövetel akkor pedig 1 nagy torta van ,minden névnaposnak és szülinaposnak, egy-egy szál gyertyával mindenkinek. Ilyenkor az főz mindenkire akinél az összejövetel van, és a vendégek visznek apró sütit.
3/7 anonim válasza:
Harom. Egy megy a suliba, egy az otthoni gyerekbulira, egy pedig a csaladi bulira,
4/7 anonim válasza:
1 szülinapi torta (20 szeletes), a többi "sima" sütemény, krémes, sós vegyesen. A tortát rendelni szoktam, a barátnőm apukája cukrász, úgyhogy olcsón és házhoz szállítva kapjuk, a többi sütit anyósommal közösen, elosztva készítjük.
5/7 anonim válasza:
Három
1-1 a két nagyszülőnél (a keresztszülőkkel a mamáknál ünnepelünk), plusz egyet viszek az oviba. Én "csak" sütit sütök neki.
6/7 anonim válasza:
1 a családi ünnepkor, ezt én készítem mindíg! Egy a "csajos" barátnős bulira, ezt idén rendeltem. 6 kislány volt náluk, az 5. szülinapja volt idén a kislányomnak. Erre az alkalomra emeletes tortát rendeltem, mert csomagolni is szoktam, és hogy még maradjon is. És egyet pedig az oviba vittem. Ezt is úgy csináltattam, mert otthonit nem szabad vinni.
7/7 anonim válasza:
2 torta a kisebbik fiam decemberben született igy az iskolában is kell egy torta és itthonra is .de mi'csak szük családi körben ünneplünk itthon .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!