Milyen játékai vannak 3-4 éves kislányodnak?
Nagyon sok :-). Játékkonyha, könyvek, babák, babakocsi, építőkockák, zenélős házikó, hajó, hintaló, gyöngyfüző, plüss állatok, dominó, puzzle, zsírkréta, szinező, formabedobó, gyurma.
Júliusba múlt 3 éves a kislányom.
én idénre kigondoltam, hogy elkezdünk vmi társasjátékot...tehát még nincs, de lesz..:-) 3,5éves lány
ami van: Duplo, mágneses építő, rajztábla, jelmezek(hókirálynő, balerinaruha, tündérszárny, varázspálca, bosziszoknya+kalap, fejdíszek-ezeket mind a Hada-ban vettem, állandóan ezekben van itthon, nagyon szereti, ha jönnek fel ovistársak, akkor is beöltöznek), pénztárgép, kiskonyha, puzzle,
Játékkonyha,ehhez rengeteg kiegészítőnk van,edények ,tányérok,játék ennivalók.Ezeket imádja.Van lego,puzzle,könyvek,színes ceruza,zsírkréta,festék.Gyurma készlet.Lap-top.Formabedobó,de azzal már nem nagyon játszik.Póni hegyek,ezeket nagyon szereti.Babák,babakocsi.Barbiek,és kiegészítők.Különböző építőkockák.Nyomda.Mesekocka,memóriakártyák.Van egy pár play mobil figura,azokat is szereti.
Karácsonyra társasjátékot kap,mert az még nincs neki,és aquabeads gyöngyöt,mert az nagyon tetszik neki,mindig kéri mikor reklámozzák.
3 vagyok,
ffúúú, tök jó ez a kérdés kérdező!! :-)) én is kaptam ötleteket..:-))
a kedvencek: kiskonyha, játék ételek, minél több :)
vasaló, mosógép, menyasszony, táncoslány ruha, puzzlek, nyomda, gyurma-formák, duplo
Nagyjából ezek vannak nekünk is:)
Egy tündér jelmez szerűt (inkább olyan tütüs ruhácska)már vettem, el van dugva, de lehet, hogy még beszerzek néhányat:)
Írhattok még, ha van jó ötletetek! Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!