Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom 16 hónapos. Múlt...

Kislányom 16 hónapos. Múlt héten próbáltuk meg először a nagyszülőknél alvást, de nem maradt ott. Este 9-kor menni kellett érte, mert nem akart lefeküdni, nagyon anyás. Hogyan lehet rávenni, hogy aludjon a mamánál?

Figyelt kérdés

2013. okt. 31. 11:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Ennyi idősen nekünk is sietni kellett haza a moziból, mert sírva hiányolt minket. 2 évesen viszont szépen el volt a mamával nálunk. Mi elmentünk egy hétvégére apával a mama pedig nálunk vigyázott a kicsire. Nagyon jó volt két év után egy kicsit kettesben:).
2013. nov. 1. 22:30
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ! Nagyon kedvesek vagytok.

Az az igazság, hogy Szilveszterre szeretném, ha nyugodtan ott hagyhatnám a picit anyósomnál, egy nagy bulira lennénk hivatalosak. Természetesen, erőltetni nem fogom, de ő a 2. gyerek és néha jól esne, ha nem kellene 6-kor felkelnem. A nagyobbik lányom 7 éves, de sajnos az első kísérletnél nem segített a mamának. Simán ott hagyták a kis ágyban, rácsukták a szoba ajtót, aztán mikor sírni kezdett, kivette a mama, de már nem akart ott maradni. A nagylány pedig mesét nézett ez alatt. :(

2013. nov. 2. 07:50
 13/16 A kérdező kommentje:

Scythian!

Köszönöm az együttérzést és hogy egyedüli anyukaként mellém álltál.

2013. nov. 2. 07:58
 14/16 A kérdező kommentje:
Egyébként imádják egymást a mama és a kicsi, sokat van ott napközben, a délutáni alvással semmi gond, ha a mama teszi le. Sokszor vigyázott rá éjszaka nálunk a mama 1-1 vacsora alkalmával.
2013. nov. 2. 08:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem a legutóbbi alkalommal inkább "hisztiről" lehetett szó, nyilván megsértődött, hogy egyedül hagyták a szobába, a többiek meg kint voltak, mint ne mondjak engem még felnőttként is zavarna. :)

Úgyhogy ezt kellene valahogy összehozni, hogy amíg ébren van mindkettő, addig játszanak, és egyszerre feküdjenek le lehetőleg.

2013. nov. 2. 11:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Így tettek, elmúlt szombaton végre sikerült ott aludni. 10-ig fent volt ugyan, de magától ment aludni. Biztosan sok volt az inger elsőre és nem akart lefeküdni. Anyósomnak sem volt kedve (szerintem) küzdeni vele, de legutóbb nagyon jól elvoltak. 2 év után először tudtam 6-nál tovább aludni. :) Köszönöm a sok kommentet.
2013. nov. 8. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!