15 hósom behúzza a nagylábujját, nálatok volt ilyen?
Figyelt kérdés
Főleg a bal lábán, szinte mindig ha cipőt adok a lábára, pedig a mérettel nincs gond. Már egy kis bőrkeményedés is van rajta. Kb. 1 hónapja kezdte el ezt, tegnap észrevettem, hogy itthon is behúzza néha, mitől lehet?2013. okt. 29. 20:24
1/4 anonim válasza:
Ezt hívják kapaszkodó lépegetésnek (azt hiszem). Mikor húzza be? Én a helyedben megnézettetném ortopédussal, nem feltétlen gond, de jobb félni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 1 éves korában kezdett el járni, akkor húzza be, ha ráadom a cipőt, hiába igazgatom, ellenőrzöm, hogy helyesen van rajta, nem engedi ki, csak pár cipőben töltött lépés után, de volt, hogy sokáig úgy lépegetett benne.
Itthon is néha behúzza, mintha így egyensúlyozna.
Dévényeshez tudom elvinni, de szerintem csak jövőre kapok időpontot.
2013. okt. 29. 20:30
3/4 A kérdező kommentje:
DE nem értem, hogy miért csak mostanában csinálja.
2013. okt. 29. 20:31
4/4 anonim válasza:
26 évesen még mindig ezt csinálom..:) nem tudatosan de nyáron a lábujjközös papucsban mindig szólnak hogy fejezzem már be:) Semii bajom ugy tudom bár orovosnál nem voltam még. nekem igy "kényelmes"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!