Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 év körüli gyereknek...

2,5 év körüli gyereknek mekkora puzzlet kellene már kiraknia?

Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 15:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
semekkorát
2013. okt. 27. 15:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Semekkorát nem KELL! Ha nagyon ügyes, akkor esetleg kirak egy 9 darabosat. De ez is ritka.
2013. okt. 27. 15:32
 3/11 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy kell!:)

Van, akit ennyi idősen ez egyáltalán nem is érdekel. De itt az oldalon már olvastam csodagyerekről is, akik simán huszon meg harmincakárhány darabos kirakót is ki tudnak rakni ennyi idősen.:)

Szóval nincs olyan, hogy kell, a 9 darabos kirakót is ha kirakja, akkor is nagyon ügyes.:)

2013. okt. 27. 15:37
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Éppen itt olvastam 2,5-3 év körüli gyerekekről, akik 40-48 db-os puzzlet raknak ki. A lányom még a 6 db-ost sem akarja. Ő azt szereti, ha én kirakom, ő meg sem nagyon próbálja.
2013. okt. 27. 15:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy kellene. Az egyik gyerekem simán kirakott piciként egy nagy puzzlet, addig rakta amíg be nem fejezte, a hasonló korú barátnője bele sem kezdett, egy percre sem foglalkozott vele. Most nagyok, egyik sem okosabb a másiknál.
2013. okt. 27. 16:07
 6/11 kwan ***** válasza:
Az én kislányom nincs még 2,5 éves, de kb 30 darabos kirakót simán kirak. De ez csak annyit jelent, hogy ő ebben ügyes, mivel kb fél éve állandóan ezzel játszik, ez érdekli. Más gyerek meg másban ügyesebb, amit mondjuk egy jól kirakózó gyerek, mint az én lányom is, esetleg egyáltalán nem is tud megcsinálni.
2013. okt. 27. 18:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Ikreim vannak, 2 évesek múltak. Egyikük kirak 30 db-os kirakót is. A másik egyáltalán semmi iylesmit, azt sem zudja, hogy melyik felét kell rakni, nem is érdekli. Képességeikben semmi különbséget nem látok, csak az érdeklődésük más.
2013. okt. 27. 22:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Lányom 2 évesen rakott ki egy 24-es puzzle-t, de ettől még nem csodagyerek, egyszerűen tetszett neki. Próbáltam neki másikat adni, azt nem rakta ki, nem is érdekelte. Most 27 hónapos és egyfolytában egy 36-ost rak. De szerintem ekkorából sem tudna másikat kirakni, ha nem tetszene meg neki.
2013. okt. 28. 00:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem is kirakta mindkét gyerekem is az ekkora puzzle-kat 2,5 évesen, de ettől nem csodagyerek egyik sem. A 2,5 fiam egyik kedvenc játéka a kirakózás, órákat elvan vele persze hogy ki tudja rakni a 40-48 db-osat is. Ahhoz, hogy a cipőjét egyáltalán megpróbálja felvenni, még nagyon kicsi (saját állítása szerint). :) Szóval neki meg ez nem erőssége, más 1,5-2 éves gyerek meg egyedül öltözik, vetkőzik.
2013. okt. 28. 09:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Az en fiam most 3 eves...2,5 evesen nem is erdekelte, de most is csak kis darabszamut max 18 tud kirakni egyedül.Öt egyszerüen mas dolgok erdeklik, traktor minden mennyisegben, persze annak minden egyes alkatreszet pontosan tudja.
2013. okt. 28. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!