A ti gyerkőcötöknek is ekkora a fantáziája?
Figyelt kérdés
Kislányom két és féléves. Sokat beszél, változatosan Imádja a meséket, dalokat, mondókákat. Néha meglep minket azzal amivel előáll. Például előfordult, hogy az apjának élményszerűen elmesélte, hogy anyának elveszett a szemüvege, mert Mari néni (a barátnőm) elvitte. Vagy Keressük a fésűt, na azt a csiga elvitte a hátán. Ma például a játszin levette a sapkáját. Játék közben néztük a repülőket, találgattuk, hogy hova mehetnek. Indulás előtt megkérdeztem, hogy hol van a sapkája. Erre azt válaszolta és még mutogatta is, hogy a szél lefújta a fejéről, egészen repülő elé. A repülő meg elrepült vele Amerikába. Úgyhogy a sapka már nincs meg. Persze könnyen megtaláltam. Nálatok is volt már hasonló?2013. okt. 26. 17:53
1/9 anonim válasza:
nem, 2és fél évesen még ilyeneket nekem nem talált ki...olyan 3 év után jöttek ezek a dolgok...
gyes kiscsaj..:-))
2/9 anonim válasza:
na, az ü lemaradt, ügyes kislány, azt akartam..
4/9 anonim válasza:
Nálunk csak "berepült egy pók a szobába és elvitte a cukorkáját ezért kér másikat". :D Szóval nincs semmi baj, minden gyerek szeret kitalálni dolgokat :)
5/9 A kérdező kommentje:
Aranyos lehetett. :)
Azóta már látott repülni egy csigabigát.
2013. okt. 28. 13:26
6/9 anonim válasza:
Na képzeld, az én lányom már búvárkodni is volt!! :)
7/9 A kérdező kommentje:
Mekkora fantáziájuk van a lányoknak. Azért írom így, mert van három nagyobb fiam is. Ők soha nem produkáltak efféle fantázia történeteket. Most nagyon élvezem a kislányomnak ezt az időszakát.
2013. okt. 28. 19:16
8/9 anonim válasza:
Nekem egy négyéves fiam van, és ráadásul apuka vagyok.
Óriási a fantáziája! Amikor megkérdezem tőle, hogy a nadrágja hogyan lett ennyire koszos, vagy az a bibi hogyan lett a kezén, akkor gyakran olyan történeteket talál ki, hogy alig állom meg nevetés nélkül.
Például a múlkor az ovi melletti utcában látta, hogy az áramszolgáltató munkatársai gallyaznak. Ennek hatására találhatta ki, hogy egy nagy darus teherautó bejött az oviba, és bácsik, sárga sisakban fűrészelték az ágakat, és egy nagy ágat ledobtak, és az ütötte meg a kezét...
9/9 A kérdező kommentje:
Ez jó. :)
2013. okt. 30. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!