4-5 éves kisfiúk szülei! Milyen játék most a "menő" a gyerekek között az óvodában?
Keresztfiamnak szeretnék karácsonyra valamit (4 és fél lesz addigra).
Kérdeztem a szülőket, azt kaptam, hogy: "bárminek örül", de ez már tavaly se volt teljesen igaz. ;)
Kicsit távol élnek tőlünk, így nincs alkalmam kifaggatni a gyereket,
ezért érdeklődnék, hogy van-e most valamilyen mese vagy konkrét játék, amiért oda meg vissza vannak a hasonló korúak, hátha adna némi tippet, hogy merre induljak.
Köszönöm!
Az én fiam is 4 és fél éves lesz karácsonykor.
Ő tűzoltó állomást kért karácsonyra.
Az oviba annyira mások a kisfiúk,hogy az elképesztő.Az én fiam imádja a tűzoltókat,vonatokat, sőt a pónikat és babaházat is szereti.Pl ezt a kukabúváros játékot hülyeségnek tartja,2 kisfiú van akik meg vannak őrülve ezért a csoportba.De például olyan kisfiúk is vannak a csoportba akiket egyáltalán nem érdekelnek az autók vonatok,inkább rajzolnak repülőt hajtogatnak,stb.Nagyon különbözőek a gyerekek.Én azért pontosítanék a szülőkkel a helyedben,nehogy tényleg olyat vegyél aminek nem is fog örülni.
repcsik,turbo,verdák játékok,ruhák és minden ami ezzel kapcsolatos
kukabúvár nálunk is menő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!