Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4-5 éves kisfiúk szülei!...

4-5 éves kisfiúk szülei! Milyen játék most a "menő" a gyerekek között az óvodában?

Figyelt kérdés

Keresztfiamnak szeretnék karácsonyra valamit (4 és fél lesz addigra).

Kérdeztem a szülőket, azt kaptam, hogy: "bárminek örül", de ez már tavaly se volt teljesen igaz. ;)

Kicsit távol élnek tőlünk, így nincs alkalmam kifaggatni a gyereket,

ezért érdeklődnék, hogy van-e most valamilyen mese vagy konkrét játék, amiért oda meg vissza vannak a hasonló korúak, hátha adna némi tippet, hogy merre induljak.

Köszönöm!

2013. okt. 25. 15:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem legoval,távírányítású autóval,funkciós kukásautóval,mentőautóval,tűzoltóautóval nemtudsz mellé lőni!
2013. okt. 26. 15:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Az én fiam is 4 és fél éves lesz karácsonykor.

Ő tűzoltó állomást kért karácsonyra.

Az oviba annyira mások a kisfiúk,hogy az elképesztő.Az én fiam imádja a tűzoltókat,vonatokat, sőt a pónikat és babaházat is szereti.Pl ezt a kukabúváros játékot hülyeségnek tartja,2 kisfiú van akik meg vannak őrülve ezért a csoportba.De például olyan kisfiúk is vannak a csoportba akiket egyáltalán nem érdekelnek az autók vonatok,inkább rajzolnak repülőt hajtogatnak,stb.Nagyon különbözőek a gyerekek.Én azért pontosítanék a szülőkkel a helyedben,nehogy tényleg olyat vegyél aminek nem is fog örülni.

2013. okt. 26. 20:44
 13/14 anonim ***** válasza:

repcsik,turbo,verdák játékok,ruhák és minden ami ezzel kapcsolatos

kukabúvár nálunk is menő

2013. okt. 26. 22:29
 14/14 Miron Kilian ***** válasza:
Jézusom,tipikus felnőttek vagytok, akiknek annyi fantáziája nincsen, mint a lepke fingnak! Én 28 éves vagyok és még mindig gyűjtöm őket! Lehet, hogy komolytalan vagyok, de én legalább limitált kiadás vagyok! Nincs családom, anyámmal élek egyedül. Magam szórakoztatásara veszek sokat belőlük, mert én egy felnőtt bőrbe bújt kisgyerek vagyok! Nem vagyok magányos, mert nincs családom, nekem anyám, nagymamám, nagypapám, több, mint 70 éves haverom, kutyám,macskám és a többi állat és a játékok a családom ! Csodás az élet, hogyha nem komolyodsz meg! Néha csinálok huncutságokat, sőt 1 hétben négyszer is huncutkodok idegen emberekkel! Higgyétek el, így a jó élni, nem pedig unalmas családdal!
2015. dec. 26. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!