Vannak gonosz gyerekek?
Uhhh elhiszem,hogy sokan hülyének néznek... de komolyan féltem az unoka húgomat 4,5 éves és van egy 9 éves kislány akivel mostanában játszik...olyan..ilyesztő.
Ahogy néz,ahogy beszél,ahogy viselkedik.Lehet sok horrort nézek de pont olyan mint akit megszállt az ördök.Mióta a kisuncsim (hívjuk Annának) vele barátkozik (a lányt hívjuk Dórának) nagyon megváltozott,folyton vele akar lenni.Eddig puszilgatta az anyukáját meg a családtagjait,mostmeg ha valaki a közelébe megy rug vág. De Dórát ölelgeti,puszilgatja pedig olyan csúnyán viselkedik vele. Irányítja,zsarolja,főnökösködik felette,elveszi a játékait.
Az a gond,hogy a kislánynak lett volna bébiszitter csak a nagynénémek elválalták,hogy vigyáznak rá amig a szülők nem érnek rá...
Ez már 1 hete bújkál bennem ,hogy nagyon furcsa ez a kislány,most is rajzoltak és remegett a keze mikor elvette Anna a ceruzáját. A szülei normálisnak néznek ki.. a kislány olyan fura... Mit tehetnénk?
Egyszerűen nem lehet eltiltani Annát Dórától 2 napig nem jött át a kislány mert nem enedtünk komolyan depresziós lett...Meg kifordult magából..
Mit tennétek?
Szerintem vannak gonosz gyerekek. Bár én azt hiszem, hogy ennek főként nevelésbeli okai vannak, de el tudom képzelni, hogy valaki így is úgy is gonosszá válik.
A szülőnek lenne a dolga, hogy lássa, megváltozott a lánya, mióta a másik kislánnyal barátkozik, és cselekedjen. Én nem engedném, hogy vele barátkozzon.
Lehet, hogy a kislánnyal nézettek sok horrort, nem tudom.
Hát nem hiszem,olyan esetlen,nem tudja mi az az internet,társasjáték,nem ismer meséket..semmi.
Szép nagy házban laknak autó minden van,olyan furcsa számomra,hogy nincsenek játékai..minden játékot itt ismer meg.
Nevelés? Hisztériázó és erőszakoskodó gyereket nevelni is kell, nem csak csodálkozni rajta, hogy magától csak gaz lesz belőle, és nem vetemény.
A másik gyereknél is a nevelés lehet a kulcskérdés, látod. Attól, hogy van ház meg autó, meg minden, még lehet, hogy nagyon durván nem nevelték a gyereket. Akkor meg mit vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!