Fehér zsírcsomó szerűség van a fiam arcán, mit lehet vele tenni?
Figyelt kérdés
Kis pattanásszerű dudor van az arcán, a gyerekorvos nem mondott rá semmit. Nekem is van néha ugyanilyen, én magamnak tűvel kiszúrom és akkor ki lehet nyomni, de neki nem merek tűvel hadonászni a szeme alatt. Volt másnak is ilyen? Hogy múlt el?
2013. okt. 25. 09:50
1/3 anonim válasza:
Magadnak sem lehetne tűvel nyomkodni, nemhogy neki. Majd magától felszívódik.
2/3 anonim válasza:
Nekem volt ilyen az arcomon, elmentem bőrgyógyászhoz, megbökte tűvel és kinyomta. Szerintem ne kezd el műteni a fiadat hanem majd a bőrdoki megoldja, ő jobban ért hozzá.
3/3 anonim válasza:
Zsír anyagcsere probléma. Nekem is szoktak ilyenek előjönni. Bőrgyógyász, vagy kozmetikus kiszúrja es ki nyomja, ha nagyon nagy -nekem volt az is- akkor kimütik. Megjelenhet a testen mindenhol. Ha ki nyomják, ugyanott ujra megtelhet - az arcomon van egy ilyen. En nem nyúlnek hozza a helyedben, elég közel van a szemehez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!