Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 19 hónaposom nem eszi meg a...

19 hónaposom nem eszi meg a nyers zöldséget. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Amúgy főzve mindent elfogad, jó étvágyú a gyümölcsöt is imádja. Étkezések között nincs nasi. Csak reggeli , tízórai, ebéd, uzsi és vacsi van, tehát az sincs, hogy nassolna, és azért nem fogadja el.

Ha belerakom a tányérjába, képes és sírva fakad.

2013. okt. 24. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Milyen nyers zöldséget akarsz neki adni? Nagyon kevés az, amit még a felnőttek is megesznek.

Ha főtten megeszi, és eszi gyümölcsöket is, akkor nincs semmi baj.

2013. okt. 24. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:

ilyen kicsinek az én lányom is mindent csak párolva evett meg, még a gyümölcsöket is, kivéve a banánt...

Most meg(3éves) 2 pofira nyomja a répát, krumplit, karalábét, gyümölcsöt...ne erőltesd, kicsit puhítsd meg neki párolással, az is nagyon jó, egészséges...

2013. okt. 24. 18:43
 3/5 gabszem ***** válasza:
kislányom 20 hós és nagyon jó evő, de a nyers zöldségek közül csak a paradicsomot eszi meg , de azt se mindig. Mivel eszik sok gyümölcsöt és szinte minden nap eszik főzeléket így ez elég neki.
2013. okt. 24. 19:01
 4/5 gabszem ***** válasza:
egyébként meg lehet próbálni vajaskenyérre ráreszelni a paprikát, retket stb. , anyósom ezt csinálta mikor a férjem pici volt és nem ette meg a zöldségeket.
2013. okt. 24. 19:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Most így belegondolva az én lányom (21 hós) se eszi meg nyersen a zöldséget, mert a paprikát, paradicsomot, uborkát nyersen nem szereti, mást nem is nagyon próbáltam nyersen. De ez nem baj, főve megeszi, te is add neki úgy!
2013. okt. 24. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!