Megvennétek egy három éves fiúnak Karácsonyra, úgy, hogy csak ezt kapná?
[link] ???
Még a konyhán is gondolkozom mert lesz neki kistestvér aki lány lesz,de talán ez jobb lesz egy fiúnak,bár főzőcskézni is szeret. :)
Én ilyet veszek a fiamnak,mert nagyon szeret főzni.
a konyha nem lányos,én speciel egy mesterszakácsnőt nem ismerek :)
Igen.Miért keveselled?Az ára miatt vagy db-ra?
Szerintem, így ez az övé, ha lesz tesó neki meg lesz konyha.Ez így jó, nem lesz ok összeveszni.
Amúgy nekik fontosabb a játék szerintem mint hogy mennyibe kerül (normális esetben),és ha tudod hogy ezt szeretné akkor elég ez.A nyagyiktól úgy is lesz még ajándék, meg a keresztszülőktől nem? Felesleges (szerintem) túl sok ajándékkal elhalmozni őket egyszerre.
Az ára teljesen rendben van csak,hogy igen ezt kapná játéknak mert a mamáktól ruhaneműt,szőnyeget kértem neki.
Tudom,hogy jó a konyha is fiúnak csak mikor mondtam neki,hogy később a kis hugi is játszhat vele meg együtt fognak sütögetni akkor már nem örült annyira,talán jobb egy saját játék,csak már annyi autós dolga van.
A mienk is szerelőpadot kap a családtól. Emellé, mivel ezt a mamákkal és keresztszülőkkel közösen vesszük, már csak könyvet, puzzlet kap.
Off.: Tavaly volt 3 éves a kisfiunk karácsonykor. Ő az első három-négy ajándékot bontogatta szívesen, a többi utána már nem nagyon érdekelte, azzal akart játszani, azt kellett olvasni, ami az elsők között volt. Volt olyan ajándék, amit 1 héttel karácsony után bontottunk fel, jobban örült neki akkor.
enyém 2 évesen kapott hasonlót. imádja mai napig, most 4 éves :)
sokszor lepakolt róla, rárakott kistálakat és főzött rajta, a csavarok a kaja, szerszámokkal keverte.
tavaly kapott kiskonyhát, nagyon örült neki, de vagy heti 1x 5 percig játszik vele, szóval nálunk még a főzés is pasisan megy :D
azért meg ne kapjon ő bármit, hogy majd a húga használja, nem szbad, csak neki legyen ajándéka amit a jézuska hoz, megérdemli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!