6 év körüli gyerkőcötök mi szeretne lenni, ha felnő?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, hogy ebben a korban, 5-6-7 évesen mik szeretnének lenni a gyerekek. Írjátok le legyetek szívesek a nemét, korát! Vagy ha esetleg ti emlékeztek még erre gyerekkorotokból, azt is leírhatjátok.2013. okt. 18. 22:01
11/14 anonim válasza:
Hivatasos teniszezo,neha pilota vagy hajos kapitany:)6 eves kora ota mondogatja ezeket felvaltva,most 7 eves,fiu.
12/14 anonim válasza:
Ma délután pont ezt beszéltem az ovisaimmal, akik nagycsoportosok. Fodrász (lány), ház építő (fiú), pilóta (fiú), rendőr (lány), focista (fiú), műkörmös (lány), állatorvos (lány). Csak ennyien maradtak az ügyeletben, ennyiről tudok nyilatkozni. Ők 5-6 évesek. Én állatorvos és ügyvéd szerettem volna lenni, kiderülhetett, hogy óvónő lettem. :) Megkérdeztem a férjemet, ő dobos (zenész) és harcművész szeretett volna lenni, most alapítványt vezet.
14/14 anonim válasza:
10-es vagyok megint.
ugye eltelt egy év... a lányom (6 éves) továbbra is állatorvos akar lenni, a fiam (4,5) pedig "holdász" vagy tengerbiológus. És továbbra sem akar felnőni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!