6 év körüli gyerkőcötök mi szeretne lenni, ha felnő?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, hogy ebben a korban, 5-6-7 évesen mik szeretnének lenni a gyerekek. Írjátok le legyetek szívesek a nemét, korát! Vagy ha esetleg ti emlékeztek még erre gyerekkorotokból, azt is leírhatjátok.2013. okt. 18. 22:01
2/14 anonim válasza:
1vagyok- lemaradt, hogy 5,5éves fiu.
Én gyógyszerész akartam lenni, de mérnök lettem én is! :)
3/14 anonim válasza:
8 éves fiam zoológus szeretne lenni.
Én ilyen koromban, azt hiszem, még királykisasszony szerettem volna lenni – elárulom, nem az lettem. ;)
4/14 anonim válasza:
Boltos. :) 6 éves lány. Ha jól emlékszem ebben a korban én is az akartam lenni. :D De nem az lettem.
5/14 anonim válasza:
Húgom 8 éves, és azt mondja, hogy ő majd feltaláló lesz :)
6/14 anonim válasza:
6 éves és rendőr szeretne lenni :)
7/14 anonim válasza:
Énekesnő akartam lenni, unokahugom 5 eves es allatorvos szeretne lenni
8/14 anonim válasza:
Tesóm nyugdíjas akart lenni:)Mert akkor azt csinálhatja amit akar és van pénze is:)
9/14 anonim válasza:
most építőmunkás(bob a mester) szeretne lenni lenni 2-3 hónapja tűzoltó
5 éves
10/14 anonim válasza:
én 4 évesen erre azt válaszoltam ,hogy "vendég".
a lányom most 5 éves és ő állatorvos akar lenni (lassan egy éve kitart mellette, és állandóan ilyet is játszik...)
a fiam 3,5 éves, ő határozottan állítja, hogy nem fog felnőni, mert nem akar, és azért nem, mert gyereknek lenni jó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!