Hol van/lesz mesekönyv akció?
Ez az egy történetesen a szomszédban van nekünk, meg is lepődtem, amikor kiderült. :-)
Nekünk tőlük a Macizsúr jött be nagyon, imádja a kislányom, még másfél éves sem volt, amikor megvettem neki, és most 3 évesen is imádja.
Én még a Líra könyvkiadótól szoktam rendelni, Pickpack pontra kérem olyankor a könyveket, van, hogy akcióban olcsóbb, vagy ingyenes ez a fajta szállítási mód.
(Ez a csakmese.hu Fröhlich Kiadó egyébként nagyon rendes társaság, nekem nagyon pozitív élmény volt velük találkozni. Csak figyelni kell a terméklapon, hogy elérhető-e a könyv, mert azok is fenn vannak, amiket már nem lehet kapni. :-( )
És ha még kell ötlet, hogy mit vegyél, akkor nézd meg ezt az oldalt: mitolvasunkitthon.blogspot.hu . Én csináltam, bár már régen nem adtam hozzá új könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!