Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normolyt por beadása, így is...

Normolyt por beadása, így is jó? Másképp nem megy.

Figyelt kérdés
Hányás hasmenést kapott el az épp 3 éves lányom. Hasmenés csak egyszer volt, bár akkor úszott az egész gyerekágy, és a hányás is lement egy nap alatt, már jól van. De azért akarom még neki a Normolyt port adni, ám nem hajlandó meginni...Tegnap kezdte, 3X1 tasakot írt fel az orvos, de csak másféllel bírtam megitatni... Ugye 2 dl vízbe vagy cukor mentes teába kell rakni egy tasakot, de nekem nem issza meg, ha erőltetem öklendezik, megy hánytatni nem akarom. Így pici cukrot és pár csepp citromot raktam a teájába, így kínkeservesen és lassan, de megissza...Így is jó, ugye, csak a lényeg, hogy bent legyen, nem?
2013. okt. 18. 08:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jó. Borzasztó íze van, meg a Smectának is, a lényeg, hogy bennmaradjon a gyerekben. Kevertem én is mindenbe, a végén már kis vízzel felhígítottam és felszívtam fecskendőbe és lenyomtam a torkán. Azóta bármit bevesz, csak fecskendővel, kanállal semmit.
2013. okt. 18. 08:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is gondolkodtam a fecskendőn..De épp azért nem merem, amit leírtál erőltetni, nehogy később amit eddig úgy bevett, ne vegyen be.
2013. okt. 18. 08:26
 3/3 anonim ***** válasza:

A Normolyt por kiszáradásra van.

Ha túl van a hányás hasmenésen,és a nyelve nem száraz,akkor szerintem felesleges erőltetni. Amúgy kétlem,hogy a citromlé,és a cukor befolyásolná a por hatékonyságát.

2013. okt. 18. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!