Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ilyen játékot keresek, de hol?

Ilyen játékot keresek, de hol?

Figyelt kérdés
A DM-ben a szokásos műanyag játszóház mellé a héten a központ küldött új játékokat. Köztük egy kb. 60x60-as kockát, melynek minden oldalán fejlesztő játékok vannak. Pl. cipőfűző kötős,övcsatos,cipzár felhúzós, másik oldalon belenyúlós tapintós... Hol vehetnék ilyet? Van más is aki ezt látta a DM-ben? (ott nem tudták megmondani honnan van, ikeára tippeltek)
2013. okt. 16. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

ez az?

2013. okt. 16. 15:26
 2/7 A kérdező kommentje:
nem, sokkal nagyobb és fából van. Azért köszi :)
2013. okt. 16. 15:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Első vok. Ikeávan is van igen, írd be a google-ba, hogy készségfejlesztő kocka. Kiad egy csomó képet, milyenek vannak. Nekünk is van, csak az nem ikeás.
2013. okt. 16. 17:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Tudom mire gondolsz de azok kb 20*20asak. Ez pedig hatalmas. 5x nagyobb
2013. okt. 16. 18:18
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

ilyes féle?

2013. okt. 16. 19:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen csak nagy és a jàtèkok is màsabbak rajta. Amiket fent leírtam. Amiatt tetszett meg nagyon. Lehet ez valami külföldi dolog...
2013. okt. 16. 20:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Sejtem , milyet keresel, én vaterán vettem, igaz műanyag. Hatalmas kocka, és minden oldalán mást lehet csinálni, van formabedobó, van kulccsal nyithatós oldala, van nyomkodós, van golyóvezetős meg nem tudom még mi.
2013. okt. 16. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!