Anyukák, nektek mennyit segít otthon a férjetek?
Nem tudom, kéne-e, hogy többet segítsen a párom, vagy elégedjek meg vele?
3 kisgyerek, 5 és 3 éves meg a pici 3 hónapos. A férjem reggel 6-tól este 6-ig dolgozik. Persze fáradtan jön haza, fürdik, eszik, 5-10 percet bohóckodik a gyerekekkel, majd betelepszik a tévé vagy az internet elé, max a kicsit ölébe veszi ilyenkor, ha nyűglődik.
Én egész nap itthon vagyok, jó csak a picivel, de házimunka, főzés, oviba szaladgálás, egész napom a gyerekekkel telik el. Még este is hármójuk közt cikázok, mert ő fáradt, pedig fürdetés előtt már vészhelyzet van, de ő akkor pihen. Igaz a fürdetésben, lefektetésben segít, de a nagyrészét annak is én csinálom. Ha hétvégén itthon van, akkor jóval többet van velük, meg vigyáz rájuk, ha elmennék valahova, de hétvégén is tud pihenni, én meg nem, mert mindig van valami tennivaló.
Mindig mondom neki, hogy én is szeretnék ágyban heverészve tévét nézni, azt mondja, hát miért nem teszem?
Mert akkor rögtön jön valamelyik, hogy pisilni kell, szomjas vagyok stb.
Nem panaszkodom, mert jó apa, sokat dolgozik, viszonylag jól keres, de mégis neki a könnyebb. Szerinte meg nekem, mert itthon vagyok és van időm mindenre.
Szerintetek?
A ti férjetek ezt hogy látja?
Kedves 5-ös, 9-es, köszi, egy kicsit megnyugodtam.
A többieknek is köszi a választ, de ilyen szuperapukat még az életben nem láttam sajnos. Az az igazság, hogy a környezetemben sokkal rosszabbakat látok, azokhoz képest az én férjem egy álom. Ő is segít sokmindenben, ha szólok, ha megkérem megcsinálja, de ez a tipikus, hogy esténként munka után ő pihen a tévé előtt, miközben én 3-felé szakadok, és nem veszi észre, vagy jó esetben azt mondja:
Te miért nem ülsz már le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!