Melyik gyerekorvost választanátok? Többi lent
Mit jelent hogy nem jó orvosok? Szakmailag nem jók? Csináltak hibákat, hanyagok, megbízhatatlanok? Akkor hogyan dolgozhatnak ott? Miért nem jelenti fel őket senki? Mégis járnak mások hozzájuk?
Ezek általában rossz indulatú szóbeszédek. Én biztos átjelentkeznék a helyi doktorhoz. Nem hurcolnám a lázas beteg vagy hányós gyerekemet busszal egy távoli orvoshoz csak azért mert az szimpatikusabb. A helyi orvosok is kaptak valamire diplomát, van működési engedélyük. A szakmai megítélésük nem a védőnő, vagy az anyukák dolga. Ha alkalmatlanok lennének a feladatra akkor nem dolgoznának ott.
Én maradnék annál az orvosnál, akiben megbízom és akit ismerek évek óta.
Ha nagy a baj, akkor úgyis ügyeletet kell hívni illetve fővárosban pl. ügyeleti rendszer van, amikor ár nincs rendelési idő- szóval a nagy baj esetén mentő jön, a "közepes baj" esetén, amikor nem akarod megvárni a következő rendelést, akkor is úgyis muszáj menni az ügyeletre.
kérdezd meg esetleg a megléő orvosodat, hogy vállal-e és ha igen, akkor milyen feltételekkel házhoz kimenetelt?
Egyébként ha olyan gondja lenne a kicsidnek, ami szerinted nem várhat, de nem olyan súlyos, hogy mentőt hívj, viszont másnapig azért nem ér rá, amíg a dokid rendel- simán beviheted a körzetes orvosi rendelőbe, mert ott el kell látniuk, gyógyszert kell írniuk.
A mi orvosunk is nagoyn keveset van abban a rendelőben, ami hozzánk a legközelebb van. Amikor baba volt, volt rá esetl, hogy bevittem a körzetes szakrendelőben és az éppen ügyeletes gyermekorvostól kértem tanácsot (elmondtam természetesen, hogy ki a választott gyermekorvos)- semmi gond nem volt belőle, szívesen megvizsgálat és adott gyógyszert.
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!