Milyen következményekkel jár, ha egy anyuka 15 hónapos kisfiúnak napi 1,5 liter tehén és felváltva kecsketejet ad egész napra elosztva?
Figyelt kérdés
A barátnőm így látja jónak, de nem hallgat ránk. Jóformán szerintem semmi mást nem is ad neki esetleg néha kifli ilyesmi. Hosszabb távon mivel jár ez? kb fél éve ezt csinálja. A gyerek mondjuk nem sovány, de szerintem még egy felnőttnek is sok lenne ez a mennyiségű tej, főleg, hogy házi tej. Nem egészséges szerintem felnőttnek sem ennyi, nemhogy egy gyereknek.
Szerintetek?
2013. okt. 9. 20:08
11/13 anonim válasza:
ha nincs ideje főzni,akkor az egész család egész nap csak tejet iszik????????????mi az,h nincs ideje,azért van otthon,h ilyenekre legyen ideje,vagy akkor vigye inkább bölcsibe,még ott is többet foglalkoznak vele,mint ő.szegénykém!!!!
12/13 anonim válasza:
Persze hogy annyit megiszik ha mást nem kap ,én lányom is 3 dl kakaot megiszik levekvés elött este ,illetve az oviban reggelihez ha ép az van .
13/13 anonim válasza:
A tejjel nincs baj,a mennyiséggel sem de ha semmi mást nem ad egy 1 éves gyereknek enni az baj,már jóval korábban szüksége van másféle táplálékra is min fél éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!