Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen következményekkel jár,...

Milyen következményekkel jár, ha egy anyuka 15 hónapos kisfiúnak napi 1,5 liter tehén és felváltva kecsketejet ad egész napra elosztva?

Figyelt kérdés

A barátnőm így látja jónak, de nem hallgat ránk. Jóformán szerintem semmi mást nem is ad neki esetleg néha kifli ilyesmi. Hosszabb távon mivel jár ez? kb fél éve ezt csinálja. A gyerek mondjuk nem sovány, de szerintem még egy felnőttnek is sok lenne ez a mennyiségű tej, főleg, hogy házi tej. Nem egészséges szerintem felnőttnek sem ennyi, nemhogy egy gyereknek.

Szerintetek?

2013. okt. 9. 20:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ha nincs ideje főzni,akkor az egész család egész nap csak tejet iszik????????????mi az,h nincs ideje,azért van otthon,h ilyenekre legyen ideje,vagy akkor vigye inkább bölcsibe,még ott is többet foglalkoznak vele,mint ő.szegénykém!!!!
2013. okt. 10. 09:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Persze hogy annyit megiszik ha mást nem kap ,én lányom is 3 dl kakaot megiszik levekvés elött este ,illetve az oviban reggelihez ha ép az van .
2013. okt. 10. 10:23
 13/13 anonim ***** válasza:
A tejjel nincs baj,a mennyiséggel sem de ha semmi mást nem ad egy 1 éves gyereknek enni az baj,már jóval korábban szüksége van másféle táplálékra is min fél éve.
2013. okt. 10. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!