Milyen itató poharat tudnátok ajánlani másfél évesnek?
Én még nem vettem szívószálasat, mert azt tisztítani..... lehet kapni kefét hozzá, de attól még szeritnem hamar bepenészedik.
Próbáltunk már párat, szeritnem a puhacsőrös nuby elég jó, ilyen sok helyen kapható, általában a sajátmárkás termékek között is van, rossmann, dm, müller, szóval azok is nuby-k. Jól tisztítható és elég jól zár. Viszont amiért én lecseréltem, hogy a fiam rágcsálta, így ha összenyomta, akkor is jött néhány csepp belőle.
Most mam keménycsőröset vettem, de most kezdtük használni, egyelőre nincs vele semmi gond, ami még tetszett benne, hogy a szelepet kivehetem belőle és úgy is használható, van is egy video a neten, így még inkább pohárhoz hasonló az ivás, ami azért 1,5 évesen már nem baj :) az enyém is nemsokára annyi lesz :) viszont úgy nem csöpögésmentes, de szeleppel még jó.
De egy idő után mind csöpögni fog amúgy.
Próbáltam a kubu waterrrr palackot tök szupi amúgy, csak abba nem szívesen tennék langyos teát, mert azért azt nem arra tervezték szeritnem mármint a műanyag része a fene tudja hogy reagálna. De vizet inni tényleg jó és nem csöpög!!!!
Volt már sok fajtánk eddig mind csöpögött.
Most már ilyen van egy jó pár hónapja őszintén megmondom, hogy egy icipicit sem csöpög. Szuperül tisztítható, mert darabokra lehet szedni a szelepét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!