Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen itató poharat tudnátok...

Milyen itató poharat tudnátok ajánlani másfél évesnek?

Figyelt kérdés
Rengeteg féle van a piacon,és méreg drágák.Olyant szeretnék,ami tuti jól zár és nem csöpög,esetleg szívószálas is jó lenne.De nem is eszeveszett drága.Tapasztalatokat várnék...
2013. okt. 9. 14:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Én még nem vettem szívószálasat, mert azt tisztítani..... lehet kapni kefét hozzá, de attól még szeritnem hamar bepenészedik.

Próbáltunk már párat, szeritnem a puhacsőrös nuby elég jó, ilyen sok helyen kapható, általában a sajátmárkás termékek között is van, rossmann, dm, müller, szóval azok is nuby-k. Jól tisztítható és elég jól zár. Viszont amiért én lecseréltem, hogy a fiam rágcsálta, így ha összenyomta, akkor is jött néhány csepp belőle.

Most mam keménycsőröset vettem, de most kezdtük használni, egyelőre nincs vele semmi gond, ami még tetszett benne, hogy a szelepet kivehetem belőle és úgy is használható, van is egy video a neten, így még inkább pohárhoz hasonló az ivás, ami azért 1,5 évesen már nem baj :) az enyém is nemsokára annyi lesz :) viszont úgy nem csöpögésmentes, de szeleppel még jó.

De egy idő után mind csöpögni fog amúgy.

Próbáltam a kubu waterrrr palackot tök szupi amúgy, csak abba nem szívesen tennék langyos teát, mert azért azt nem arra tervezték szeritnem mármint a műanyag része a fene tudja hogy reagálna. De vizet inni tényleg jó és nem csöpög!!!!

2013. okt. 9. 16:37
 2/3 anonim ***** válasza:

nuby:

[link]

ilyesmi a dm-es, csak annak van füle is.

2013. okt. 9. 16:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Volt már sok fajtánk eddig mind csöpögött.

Most már ilyen van egy jó pár hónapja őszintén megmondom, hogy egy icipicit sem csöpög. Szuperül tisztítható, mert darabokra lehet szedni a szelepét.

[link]

2013. okt. 16. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!