Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek higiénikus a...

Szerintetek higiénikus a gyerekek elhasznált vízében fürödni?

Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már ilyenről.
2013. okt. 9. 09:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

én is kivétel vagyok :)

fiam, 4 éves, szeret nagy vízben pancsolni. így ha végzett, beülök én a vízbe, olyan jól esik. aztán persze lezuhanyozok, de így is jóval kevesebb vizet használunk el, így, mint ha leengedném.

nyáron persze nem, mert akkor koszos, de akkor nem is engedjük neki tele a kádat, a kertben pancsol napközben ;)

2013. okt. 9. 12:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk meg nagyon közös buli és játék a fürdés. Általában 3-an ülünk egyszerre a kádban a 2 kicsi (14 hónapos és 4 éves) és vagy én vagy apuka. Imádunk együtt fürdeni és játszani a kádban.
2013. okt. 9. 12:41
 13/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

szerintem sem higiénikus, nekem eszembe sem jutott soha.

Hallottam már olyanról, akik ezzel igyekszenek spórolni.

Hát nem tudom. 1 köbméter víz olyan 5-600 Ft és az nagyon nagy mennyiség, 1méterszer-1 méterszer-1 méteres kockányi- azzal azért több kádas fürdést meg lehet oldani.

Valahogy bennem az van ezzel kapcsolatban, hogy 50-100 forintokért talán érdemes tiszta vízben fürdeni- legalábbis spórolásnak nem nagyon hatékony.

2013. okt. 9. 13:29
 14/18 anonim ***** válasza:

Kislányom 2 éves, és alapvetően nem nagyon koszolja össze magát.

De! Mivel egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy nem pisil-e bele a fürdővízbe, nem szívesen fürödnék utána. Ettől függetlenül van, amikor együtt fürdünk, nagyon ritkán, de olyankor az ő oldaláról is felvetődhet a kérdés, hogy velem higiénikus-e neki fürödnie? Tiszta vagyok, de akkor is. Szóval jobb mindenkinek magában.

Megjegyzem, nem vagyunk sajnos bajnokok a spórolásban, sem ebben, sem másban... Ez van.)

2013. okt. 9. 13:42
 15/18 anonim ***** válasza:

Én nem látom gondnak,míg kicsi a gyerek..nyilván,ha nagyon koszos leengedem,de most,hogy alig vagyunk kint,vagy a férjem vagy én megfürdünk a vizében.(2éves)Sőt,mondok durvábbat,van,hogy a férjem az én vizemben fürdik...H higiénikus-e?valószínűleg annyira,mint egy tömött strandon a medencében fürdeni,meg mondjuk a férjemmel vagyok olyan kapcsolatban,hogy egyéb módon is érintkeznek testnedveink és a többi...

Őszintén én is sajnálom leengedni,csak úgy ,azt a rengeteg vizet,és nem a pár száz forint spórolás miatt,hanem egyszerűen felesleges pazarlás a Földre nézve,nálam ez inkább szempont...

2013. okt. 9. 14:25
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát nem higénikus, de én is be szoktam ülni a kislányom utána...kicsit elnyúlok, és utána lezuhanyzom aztán annyi..

Én nem látok ebben olyan nagy gusztustalanságot...a strandon, fürdőkben többszáz másik emberrel együtt vagyunk egy "fürdővízben...el is kapok minden évben valamit..:-DDD

De a gyerekem után miért ne ülnék be?

2013. okt. 9. 15:17
 17/18 A kérdező kommentje:
Meg gondolom ők is belepisilnek ugye?
2013. okt. 9. 16:33
 18/18 anonim ***** válasza:
ha már ezen a "belepisilésen"nem tudjátk túl tenni magatokat...Tudjátok,h mire való az úszópelus?csak a kakit fogja fel,ezért kötelező a medencékben,a lényege,h a pisi kifolyik és nem szívja meg magát,mint a rendes pelenka....Hány gyereket láttatok nyáron úszópelusban a strandokon,medencékben...Na,ennyit a "belepisilésről"..
2013. okt. 9. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!