Gondolkoztok már a karácsonyon? 5 éves kislánynak milyen társast / fejlesztő játékot ajánlotok?
Jaj, én már nagyon kínlódok emiatt. Nekem 23 hónapos lesz a fiam karácsonykor, és már most kattog az agyam az anyagiak miatt. Meg hogy valami aktuális kellene. Tavaly kitaláltam, hogy az én fiamnak kukacos hinta kell: [link]
Ez, pont ez kell! Hát persze, hogy ilyen nem lehet venni decemberben sehol. De még neten se....Baromi nehezen találtam, a páromnak pedig megígértem, hogy idén olyan ajándékot találok, amit kapni is lehet :))))-bocs, kicsit eltértem a tárgytól.
4,5 éves, ezeket vettem neki, szuper játékok!
Jolly Octopus
Banana expressz
Cat&mouse
Make n break
Smashed potatoes
Társasnak nálunk most a Figurix a nyerő (4,5 éves)
Nekem már listám van karácsonyra, mivel az egész család elyett én veszem meg az ajándékota nagymamák, keresztanyu stb.)
Headbanz (gyakorlatilag a barkochba szabályain alapuló társas)
Gyerekgitár
Könyv (pl Vuk)
Elemes fogkefe (imádja a fogkeféket)
Geomag (csillogós kivitel természetesen)
Gyöngykirakós, az az összevasalós fajta, szintén csillogós természetesen, pár új formával
Üvegfesték (nekünk még nincs, pedig imádunk barkácsolni)
Zsenília-drót (szintén kreatív hobbi jellegű cucc)
És még biztos felkerül pár dolog a listára... Amit nem az anygalok hoznak, az jó lesz szülinapjára (ferbuár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!