Mi a véleményetek családi napközi mint fejlesztő intézmények?
A családi napközi - ha rendes, tisztességes és hozzáértő vezeti - sokkal inkább szolgálja a gyerek érdekeit, mint egy átlagos óvoda. A kisgyereknek a játék a legfejlesztőbb tevékenység. Tökmindegy, milyen foglalkozásnak nevezett dolgot csinálnak az oviban, a gyerek a játékkal fejlődik, amit sokkal inkább meg tud tenni kisebb gyermeklétszám mellett, családias, meleg környezetben, mint egy full létszámos óvodában, ahol az óvónőnek harminc gyerekre kellene odafigyelnie. Legyen akármilyen hiperszuper óvónő, ez egyszerűen képtelenség, lássuk be.
Az én gyerekeim oviznak, mert egy fantasztikus alapítványi óvoda van a városunkban, ráadásul gyakorlatilag a szomszédban, de ha nem lenne, egy percig se gondolkodtam volna, csakis a családi napközit választanám.
Egyes emberek azt mondják hogy mindegyik koceráj ahol moslékot adnak koszosak piszkosak a termek, az udvar a játékok. Nem fejlesztenek pedig megigérték .Csak a pénzt szedik be. Durván bánnak a gyerekekkel és nem szakképzett ovodapedagógusok vezetik. Tehát nyolc általánossal 120órás tanfolyammal meg egy kis pénzzel bárki vezethet csanát! A fent említett írások más emberek gondolatai és a mai nap folyamán elismerték hogy düh és sértődöttség van bennük rossz személyes tapasztalaik vagy talán félre sikerült vállalkozásuk kapcsán bár szászor leírták az okát.
Én másképpen gondolom én is azt mondom szakképzett személy vezese (ne 120órás vagy bébiszitter) ellenőrizzék gyakrabban a csanákat! És ne vegyünk minden csanát egy kalap alá mert vannak kivételek! Jók és rosszak is!Ezért nem kell minden csanát magán ovndát bezáratni
7-es vagyok.
Ezt itt írták neked privibe?
Ez az óvónőt minősíti, nem azt a szülő, aki a legjobbat akarja a gyerekének. Szeptembertől ovis lesz a kislányom és szívem szerint itt hagynám a csanába. Mit ad át egy ilyen mentalitású óvónő a gyerekeknek, aki lebutázza a szülőket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!