2,5 éves kislányom még nem szobatiszta és többször is belekakilt a kádba, van még így valaki?
No para, semmi gond nincs ezzel, bár tudom, hogy kiveri nálad a biztosítékot, mert én is meg voltam rémülve...
A lányom augusztusban volt 3 éves, szeptembertől ovis lett, és májusban levettem róla a pelust, de az egész nyár sem volt eléhg, se a bölcsi, hogy szobatiszta legyen, sztem nem akarta egyszerűen, pedig ő kérte, hogy neki nem kell pelus.
A oviba így vették be, és képzeld el, hogy 2 hét alatt szobatiszta lett, pedig ő is össze vissza bepisilt, bekakilt, már azt hittem megőrülök, és ő is keverte a 2 fogalmat, a kádba is gyakran bement...:-((
Ne félj, semmi baj...tudom, hogy aggódsz nagyon, mert már én is vittem a dokihoz, pszichológushoz, de semmi értelme nem volt, semmi baja nincs, csak meg kell rá érniük agyilag, hidd el, hogy semmi baj nincs vele...annak más tünetei is lennének...:-))
Köszönöm a válaszokat.
Jól látod kedves utolsó válaszoló, tényleg nagyon aggódom, de nagyon remélem hogy pár hónapon belül a kislányom is szobatiszta lesz, csak fura elhinni hogy egyik napról a másikra fog megtörténni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!