Hányra viszitek reggel oviba a gyereket?
Figyelt kérdés
Azok a szülők érdekelne akik reggel dolgozni mennek.
Hánykor ébresztitek a gyereket?
2013. szept. 29. 23:52
11/14 anonim válasza:
Én 8-ra járok, 15 percre dolgozom, így fél8-ra hordom a gyerekeket, a nagyot kiteszem a sulinál, majd a kicsit beviszem az oviba és 3/4-kor indulok el onnan.
3/4 7 és 7 között keltem a gyerekeket, kb. 7.20-kor indulunk.
Anno én úgy csináltam, hogy minden héten 5-10 perccel korábban keltettem őket és mindig annyival előbb is indultunk, ill. értünk be, így pár hét alatt simán hozzászoktak és nem volt gond.
12/14 anonim válasza:
Este negyed 8 körültől vacsi után vagyunk már,fürdés,meseolvasás,viccelődés,beszélgetés,puszi,kb 8kor már alszik,reggel negyed 7 körül ébresztjük,kávézunk ő kakaózik,öltözik,férjem viszi 3/4 7kor indulnak 7-egyed8 között hagyja ott.Amikor dolgoztam is így volt,most várjuk tesót és mivel már nehezen mozgok és messze van az ovi ő viszi,én megyek érte fél 3 körül.
13/14 anonim válasza:
1/4 7- 1/2 7 körül kel, 1/2 8-kor indulunk, most a hűvösebb időben autóval (kb. 5 perc), tavasztól pedig ha jó az idő, sétálunk. Amúgy úgy szoktam, hogy még 8 előtt be tudjam adni. fél 9-re járok dolgozni, de elég rugalmas nekem.
14/14 anonim válasza:
Szia Kérdező, na hogy alakult a reggeli korábban kelés? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!