Nem akar felnőni a kislányom? Mi lehet az oka?
felnőni??? jesszus, min. 15 éve van még gyereknek lenni, egyáltalán hogy jutott eszedbe, hogy fel kéne már nőnie?
én 30 éves vagyok, megmondom őszintén, mikor megszületett a fiam, 4 éve érzem úgy, hogy felnőttem, 1 éve volt kórházban, akkor lettem "talpraesett felnőtt", előtte olyan gyereknek éreztem magam, sok mindenben segítséget kellett kérnem.
ezek után nagyon nem értem miért is kéne egy 3 évesnek felnőnie...
mond neki, ha mondja, hogy nem is kell, még nagyon sok ideje van amíg majd nagylány lesz...
Ezeket ne vedd komolyan :D Most épp ezt gondolja, később meg majd úgyis eljön az a korszak, hogy "de jó a felnőtteknek, ők azt csinálnak, amit akarnak".
Én világosan emlékszem rá, amikor ovis koromban azt fejtegettem anyukámnak, hogy olyan jó lenne kisbabának lenni, én inkább az akarok lenni, öt perc múlva meg már kijelentettem, hogy felnőtt szeretnék lenni, anyu meg nevetett rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!