Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem akar felnőni a kislányom?...

Nem akar felnőni a kislányom? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
3 éves. mostanában mondogatja, hogy neki olyan jó kisgyereknek lenni, hogy ő nem akar nagylány lenni. még itthon vagyok vele.
2013. szept. 25. 14:48
 1/9 acelsziv ***** válasza:
58%
Mit vársz tőle három évesen?
2013. szept. 25. 15:07
 2/9 anonim ***** válasza:
és ha azt mondja hogy ürkutató elsz vagy éppen kukás autó vezető azt is kézpénznek veszed? Egyébként a felnövés nem kérésre megy, ugyis fel fog nőni.Na meg mint tudjuk a agyerekeknek a véleménye óránként tud változni.
2013. szept. 25. 15:35
 3/9 anonim ***** válasza:
70%

felnőni??? jesszus, min. 15 éve van még gyereknek lenni, egyáltalán hogy jutott eszedbe, hogy fel kéne már nőnie?

én 30 éves vagyok, megmondom őszintén, mikor megszületett a fiam, 4 éve érzem úgy, hogy felnőttem, 1 éve volt kórházban, akkor lettem "talpraesett felnőtt", előtte olyan gyereknek éreztem magam, sok mindenben segítséget kellett kérnem.

ezek után nagyon nem értem miért is kéne egy 3 évesnek felnőnie...

mond neki, ha mondja, hogy nem is kell, még nagyon sok ideje van amíg majd nagylány lesz...

2013. szept. 25. 16:00
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Azt hittem egy 20 evesrol fogunk beszelgetni:(
2013. szept. 25. 19:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Ezt valahol hallotta mert tuti nem érti mit jelent...
2013. szept. 25. 22:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam most 3 és fél. Nála is az volt, hogy nem akar felnőtt lenni, mire kiderült hogy nem akar megöregedni és meghalni. Ebben a korban kezdi el őket foglalkoztatnina halál gondolata. Esetleg finoman kérdezz rá ha legközelebb mondja, hogy miért. És szerintem olvass utána, nehogy rosszul kezeld és megijedjen. Ez egy tipp, de nálunk így volt.
2013. szept. 25. 22:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért kéne 3 évesen felnőnie? Ha majd 10 év múlva is úgy viselkedik mint egy 3 éve, akkor kezdhetsz aggódni.
2013. szept. 26. 07:48
 8/9 anonim ***** válasza:
*3 éves. Bocsánat! Előző voltam.
2013. szept. 26. 07:49
 9/9 zabmester ***** válasza:

Ezeket ne vedd komolyan :D Most épp ezt gondolja, később meg majd úgyis eljön az a korszak, hogy "de jó a felnőtteknek, ők azt csinálnak, amit akarnak".

Én világosan emlékszem rá, amikor ovis koromban azt fejtegettem anyukámnak, hogy olyan jó lenne kisbabának lenni, én inkább az akarok lenni, öt perc múlva meg már kijelentettem, hogy felnőtt szeretnék lenni, anyu meg nevetett rajta :)

2013. szept. 26. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!