A kislányom nyaralni van a mamánál, és ha hívom őket a Skype-on nem akar beszélni velünk. Miért nem akar minket látni? 4évesMit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
A nyári szünetre a Balatonra vittük a nagyszülőkhöz a 4éves kislányunkat.Már nagyon várta a nyaralást.Imádja a mamáékat,és úgy érzem mintha vissza sem akarna majd jönni a szüleihez.Most már több mint 3hete ott van.Ritkán tudom csak hívni a skype-on őket mert sokat dolgozom,de látni se akar.Teljesen ki vagyok lelkileg e miatt.Anyukám azt mondja,hogy még túl kicsi,és rá hagyja.Szerintem annyira már nem kicsi.Egyszerűen nem értem miért nem akar látni.Hogyan lehetne kideríteni egy ilyen kisgyereknél,hogy miért nem akar kommunikálni az anyjával.2013. aug. 22. 12:25
1/9 anonim válasza:
De, annyira kicsi, anyukádnak igaza van. És ezek szerint jól érzi ott magát, örülj neki. Ez nem jelenti azt, hogy nem szeret téged :-)
2/9 anonim válasza:
Kisfiam is ilyen ha a mamiéknál van egy pár napot. Ő sem akar velünk beszélni. Szerintem ez természetes. Más a környezet, mások a határok, a mama kényezteti. Ez mind arra utal, hogy jól érzi magát. Ezt próbáld elfogadni. Először nekem is rossz volt, amikor ezt tapasztaltam, de már megszoktam.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Akkor bele kell törődnöm ebbe. A lényeg,hogy jól érzi magát.
2013. aug. 22. 12:41
4/9 anonim válasza:
Nezd, mi kulfoldre koltoztunk es a Skype maradt a nagyszulokkel, mint kapcsolattartas. Az en gyerekem 10 eves, imadta(imadja) a nagyszuloket, de marhara nem erdekli, hogy beszeljen veluk. Nagy nehezen havonta egyszer, ha sikerul ravenni, hogy beszeljen, akkor is max ket mondatot es kesz. Nekeik nem ugyanolyan ez a fajta kapcsolattartas, mint a valosag. Ne foglalkozz vele, ne kepzelj bele tobbet, mint ami.
5/9 anonim válasza:
Mi ilyenkor nem is hívjuk a lányokat, piszoknehéz. Nem akarjuk, hogy esetleg emiatt honvágyuk legyen, hogy látnak, hallanak minket. Azt szoktuk hívni akivel vannak. Elő-előfordul, hogy eltörik a mécses, de csak rövid ideig tart. Mondjuk ők még kicsit kisebbek, még nincsenek 3 évesek sem.
6/9 anonim válasza:
Nálunk ugyanez van...már nem is kérem a géphez!
7/9 anonim válasza:
Örülj neki,hogy ez a legnagyobb bajod.Valami rohadt jó életed lehet.
8/9 anonim válasza:
Kedves utolsó! Tényleg piszok jó élete lehet, ha nem tud annyit a gyermekével tölteni, mint amennyit akar. De mint írta, dolgozik, ovi meg nincs nyáron. Gondolom ő is szívesebben lenne egész nap a Balcsi parton a gyerkőccel. És hiányzik neki, és bátja, hogy nem jön a géphez.
Kedves Kérdező! Tényleg annak örülj, ha elvan ott. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Az utolsó előtti válaszolónak biztos valami tragédia történhetett az életében,hogy így válaszolt.Igen ez a legnagyobb problémám,mert a gyerek nekem a legelső és legyen mellette akármennyi más jellegű probléma,mindíg is ő lesz az én legeslegnagyobb bajom,ha beteg,ha valami bántja,vagy akármi...Volna
egyébként más jellegű kérdésem is,de azt nem itt ebben a kisgyermekes kérdéseknél teszem fel.
2013. aug. 26. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!