Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány őszi cipője van 3 éves...

Hány őszi cipője van 3 éves gyerekednek?

Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 11:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kisfiamnak 3 db őszi lábbelije van. Egy sportcipő, egy magas szárú bőr cipő és egy gumicsizma. Télre kap még egy hótaposó jellegű csizmát majd (valami vízálló, béleltet).
2013. szept. 20. 11:18
 2/11 anonim ***** válasza:
3 van mert kell az óvodába járós,játszós,meg ha itthonról elmegyünk oda kell plusz 1 cipő.
2013. szept. 20. 11:18
 3/11 anonim ***** válasza:

3

Egy melegebb meg egy kevésbé meleg a mindennapokra és 1 benti cipő a bölcsiben.

2013. szept. 20. 11:32
 4/11 A kérdező kommentje:
Kislányom még nem ovis. Magasszárú kérges cipőt kell hordania, sportcipő kilőve. Szerintetek egy elég, vagy kettőt vegyek? Gumicsizmát mindenképpen kap azért.
2013. szept. 20. 11:37
 5/11 anonim ***** válasza:

Összesen 5.

-1 ovis udvarra, szottyadt, ezt örököltük használtan.

-2 edző jellegű (vékonyabb textiles+vaskosabb esőzős időre)

-1 csinibb csajos,

-1 gumicsizma.

2013. szept. 20. 11:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Enyémnek is van egy szupinált magas szárúja és egy gumicsizmája. Van egy sportcipője is, de nem szeretem ha azt veszi fel, nem is nagyon engedem (azt kapta valakitől).

Van egy ovis benti szupi szandija is.

2013. szept. 20. 11:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha nem hordhat sportcipőt, akkor szerintem elég az az egy cipő, ami van + a gumicsizma. Én úgy csinálnám, hogy ha elhordta azt az egyet, vagy kinőtte, akkor kapná a következőt. Felesleges két egyforma típusú cipőt tartani szerintem.
2013. szept. 20. 11:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Igen, ha ilyen cipő kell neki, akkor én se divatoznék..

legyen egy gumicsizma, és egy sima kérges, de az viszont bőr legyen.

egy előző válaszoló

2013. szept. 20. 12:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekünk szupisat kell hordani,de nem állandóan,ezért ovis benti szandija szupis,kintre van egy vászoncipő,bár ezt már nemigen hordja,egy sportcipő és egy gumicsizma.
2013. szept. 20. 13:19
 10/11 anonim ***** válasza:
2 pár egy vászon gumiorru cipö oviba meg játszani ,és egy bör cipö ha esik az eső.
2013. szept. 20. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!