Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jártatok már, úgy hogy egy...

Barbara2012 kérdése:

Jártatok már, úgy hogy egy idegen gyerek nélküli nő leszólít titeket és a babátok után érdeklődik? Aggódnom kéne? Sok olyat lehet hallani, hogy meghal az anyukának a gyereke vagy nem lehet terhes és rabol egyet magának.

Figyelt kérdés

Én is vissza kérdeztem, hogy neki mennyi idős kislány kisfiú? Elmondta , hogy kislány és 2 hónapos. És utána megkérdezte tőlem, hogy normális-e ha a lánya 5 napig nem kakál?. Hát én néztem nagyokat mondtam ,hogy anya tejes babáknál 4 -5 nap általában „normális” legalább is nekem a védőnő ezt mondta. És mondtam, hogy kamilla teát adjon neki. Közbe nézte a fiamat és mondta , hogy milyen szép nagy meg hogy látszik rajta hogy anyatejes….

Aztán mondta, hogy jó egészséget és aztán el tűnt olyan gyorsan mint amilyen gyorsan fel bukkant.

2013. szept. 18. 08:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

te tényleg nézted a híradót???

mert ott nem azt mondták amit leírtál, hanem hogy ezek városi legendák, 85 óta nem volt az országban gyerekrablás.

2013. szept. 18. 09:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Közösségi oldalakon szoktak ilyen h..eségeket megosztani, de ezek nem valós dolgok! Úristen szegény nő aki tegnap leszólított!

Engem a múltkor szólítottak le, hogy milyen szép a babakocsink. Eszembe se jutott, hogy gyerekrablásra készülnének!

Melyik híradóba láttad? Én egyikben sem!

2013. szept. 18. 11:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem mindenki a te gyerekedet akarja. Sokan szoktak szóba elegyedni kisbabás anyukákkal, mert általában a babákról lehet beszélni egy csomót. És nem rossz szándékból, hanem mert érdeklődőek/unatkoznak/kíváncsiak stb.
2013. szept. 18. 11:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Utolsò előtti nem is a gyereket, kocsit akartàk kilopni alòla... :-)

kèrdező ìgy nem lehet èlni de javaslom neked a hordozo kendőt egy gond megoldva.

bàr mi van ha ....

elesel, elszakad ês társai..:-)

2013. szept. 18. 12:41
 15/17 anonim ***** válasza:
érdekes lehet: [link]
2013. szept. 18. 12:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem kell mindig rémeket látni mindenhol .
2013. szept. 18. 13:36
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De sajnos halottam már ilyet. Nővéremnek a kollegájának az 5 éves gyerekét elrabolták az óvodából. Miskolcon élek.
2013. szept. 18. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!