Jártatok már, úgy hogy egy idegen gyerek nélküli nő leszólít titeket és a babátok után érdeklődik? Aggódnom kéne? Sok olyat lehet hallani, hogy meghal az anyukának a gyereke vagy nem lehet terhes és rabol egyet magának.
Én is vissza kérdeztem, hogy neki mennyi idős kislány kisfiú? Elmondta , hogy kislány és 2 hónapos. És utána megkérdezte tőlem, hogy normális-e ha a lánya 5 napig nem kakál?. Hát én néztem nagyokat mondtam ,hogy anya tejes babáknál 4 -5 nap általában „normális” legalább is nekem a védőnő ezt mondta. És mondtam, hogy kamilla teát adjon neki. Közbe nézte a fiamat és mondta , hogy milyen szép nagy meg hogy látszik rajta hogy anyatejes….
Aztán mondta, hogy jó egészséget és aztán el tűnt olyan gyorsan mint amilyen gyorsan fel bukkant.
te tényleg nézted a híradót???
mert ott nem azt mondták amit leírtál, hanem hogy ezek városi legendák, 85 óta nem volt az országban gyerekrablás.
Közösségi oldalakon szoktak ilyen h..eségeket megosztani, de ezek nem valós dolgok! Úristen szegény nő aki tegnap leszólított!
Engem a múltkor szólítottak le, hogy milyen szép a babakocsink. Eszembe se jutott, hogy gyerekrablásra készülnének!
Melyik híradóba láttad? Én egyikben sem!
Utolsò előtti nem is a gyereket, kocsit akartàk kilopni alòla... :-)
kèrdező ìgy nem lehet èlni de javaslom neked a hordozo kendőt egy gond megoldva.
bàr mi van ha ....
elesel, elszakad ês társai..:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!