Mi azok a biztosnak mondható gyereknevelési formulák, amikkel tuti kudarcot vallunk?
Hűű, hát igen. Nem mindegy, hogy van megfogalmazva a mondanivaló. Én a félórás lelkizéseket gyűlöltem, egy perc után már csak azon járt az agyam, hogy miért nem lehet már abbahagyni, értem én, hogy én vagyok a rossz, hagyjuk már, most már úgy sem tudom jóvátenni, de csak mondja, mondja, mondja.
Én ebből rengeteget tanultam, neked is ajánlom, mert hoz példát és ellenpéldát is az életből, hogy érdemes mondani és hogy teljesen felesleges, mert nem érsz el vele semmit sem:
Én konkrétan azt utálom hogy sok felnőtt hazudik a gyerekének Pl
gyerek elesik és azt mondják : Ó ez csak egy kis karcolás! - de annak a picinek ez akkor igenis fáj! és nem kis karcolásként éli meg! persze nem azt mondom hogy üngyü-büngyü, de én azt mondtam a fiamnak mindig, hogy : TUdom hogy fáj, bekenjük, vagy megmossuk, és el fog múlni 1-2 nap múlva!
Szóval nekem ez a hazudozás nem tettszik, mert mit vár a szülő a későbbiekben, ha már ilyen korán hazudozik a gyereknek! ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!