Milyen a 2.5-3 éves gyermeketek? Hogyan viselkedik mostanában? Szót fogad?
Figyelt kérdés
Az én fiam novemberben lesz 3 éves,de mostanában kibírhatatlan,ahogy viselkedik.bármit mondok neki ő az ellenkezőjét teszi,egyáltalán nem fogad szót.Már nagyon kivagyok emiatt idegileg és egyszerűen nem tudok mit tenni ez ellen,emiatt most kétségbe vagyok esve.Ráadásul nem vagyok egy türelmes típus,úgyhogy mostanában elégborzalmasan telnek a napjaink.2013. szept. 10. 10:04
11/17 anonim válasza:
Jaj, de jó, hogy kiírtad. Akkor nem vagyok egyedül. 2 év 9 hós lányom egyáltalán nem fogad szót.. Én sem vagyok túl türelmes.. :( Pl. mikor kb. 5. alkalommal mondom pár perc alatt, hogy a hidegben nem jövünk ki a kőre mezítláb, menjen be, vegyen papucsot... Vagy bármi. Én nem szoktam megütni, hanem felemelem a hangom. Viszont már teli torokból kell üvöltenem, mire hajlandó valamit megérteni.. Egyre rosszabb, eddig legalább az apjának szót szokott fogadni, már neki sem nagyon.. :(
12/17 A kérdező kommentje:
Igen,sajnos nálunk is ez a helyzet.Nekem annyival nehezebb,hogy én folyamatosan egyedül vagyok ,egyedül nevelem,mert férjem külföldön dolgozik már évek óta.Szóval nekem időm sincs feltöltődni,hogy ne legyek ennyire feszült.Én sem szoktam verni,csak néha rácsapok a popsijára,de csak ha már nagyon a határokat feszegeti.Hát remélem hamarosan túl leszünk ezen a korszakon.És ráadásul mi még oviba se járunk,úgyhogy reggeltől estig "megőrjítjük" egymást :)
2013. szept. 22. 11:25
13/17 anonim válasza:
Mi sem járunk oviba, és szinte mindig velünk van. Most annyiból jobb, hogy bolt helyett a szüleimhez megy, meg ha esti suliban vagyok, akkor is ott van. Illetve este másfél órát a szomszédban anyósomnál. Viszont volt vele pár apró gond, így el lett kényeztetve... Most már gond az öltöztetés, evés (csak az édességet eszi meg, semmi mást..), alvás, minden :(
14/17 A kérdező kommentje:
Ugyanez :)
2013. szept. 22. 16:32
15/17 anonim válasza:
Vigasztal a tudat, hogy nem vagyunk egyedül :D
16/17 A kérdező kommentje:
Igen,valahogy így ,ahogy mondod :)
2013. szept. 22. 18:42
17/17 anonim válasza:
Sziasztok! A visítós kislány anyuja vagyok... pár napja megőrjít :( Nem tudom mi van vele. Borzasztóan viselkedik. Nem fogad szót, nem hat sem büntetés sem ha kiabálok sem ha kap egyet :( Sőt kiröhög :( Egyszerűen tehetetlen vagyok, semmire nem reagál amikor elborul az agya csak ugrál meg röhög meg visít. Esküszöm csak az hatna ha akkorát adnék Neki, hogy tényleg fáj, de azt meg nem akarom. Mit csináljak???? SOS :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!