Mennyit és pontosan miket játszol otthon 3 éves kisgyerekeddel?
én is csak akkor játszom vele, ha igényli...mostmár nagyon sokat eljátszik egyedül is..
VÉÉGRE!!!! :-)) Isten ments, hogy megzavarjam...:-)
Amúgy táncolunk, színezés, gyurma, vonalvezetős(én húzok egy vonalat sima ceruzával, ő átrajzolja színes filccel), duplo, labdázás, teregetünk, és főzünk. Konkrétan már igaziból is tud segíteni, odahozza a hűtőből amit mondok, kisebb cuccokat felterít tök ügyesen.
ja, meg ollózunk, színes újságokból embereket vágunk ki, meg vettem színes papírokat, és abból vágok ki formákat(tó, napocska, virág, stb.), ő meg felragasztja fehér papírra...ez nagyon könnyű, és látványos...:-)
néha kipaokljuk a játékait, és ő kiválogatja, hogy mit adhatunk oda más gyerekeknek, azt levisszük a vésőnőhöz, és ő továbbadja...nagyon örül, hogy segíthet, és megtanulja elengedni a dolgokat...:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!