15 hosom es 2 evesem egyfolytában felmasznak az ablakokba! Mit tegyek, h ne csinálják?
Teljesen kikeszulok! Nagyon veszélyes, de ha az egyikbol leveszem őket szaladnak a masodikhoz, majd harmadikhoz! Ha nem az ablakba, akkor az asztalra! A nagyobb meg csak-csak megérti, de 15 hosommal nem tudok mit kezdeni! Régi konvektorok vannak az ablak alatt es annak segítségével tudnak felmaszni!
Köszönom!
Miért nem szaladgálnak nagykéssel a kezükben?
Miért nem isznak a wc-böl?
Na ahogy azt elérted, hogy azt ne tegyék, úgy ezt is.
huh, nálam ez az amiért ütök.
fiam is 2,5 évesen ezt szórakoztatónak tartotta, na akkor kapott egyet a fenekére, azóta se mászott az ablakpárkányra. emeleten lakunk, nyáron muszáj kinyitni az ablakokat, persze csak úgy, hogy folyamatosan lesem a gyereket, de tegyük fel elmegyek pisilni... na nem, ez számomra az életveszélyes kategória, elmondtam párszor, kiabáltam, nem értette vagyis nem akarta és kapott egyet a popójára. nem vagyok rá büszke, nem ütöm a gyerekemet soha, de van egy határ.
nem mondom, hogy te is ezt tedd, de nagyon gyorsan keress egy eszközt, mert nagyon nagy baj lehet belőle
A kés eleve nem elérhető a számukra, ahogyan a wc-t sem tudják kinyitni!
Nem attól félek, h kiesnek az ablakból, mert szunyoghalo van, ha nyitva vannak az ablakok, másfelől, földszinti lakás! A probléma az, h szeretnek ött alldogalni, bameszkodni es alapjaraton tetszik nekik, h a "magasba" feltudnak mászni. Nem vagyok minden percben velük, hiszen megyek konyhába főzni stb... De ebben az esetben muszáj! Nem bantom őket, meg figyelmeztető jelleggel sem utok a kezukre, így meg a sáfár szót sem ismerik! A nagyobbikat sarokba ültetem, ha rosszat csinál, ezért ő valamelyest hallgat rám, de a kicsit meg nem tudom büntetni, es ezért nem tudom hogyan kellene ezt megakadályozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!