Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Valaki leírná, hogy a Disney...

Valaki leírná, hogy a Disney könyvklub-os csomagokban milyen könyvek vannak? Címek érdekelnének mind a fiú, mind a lányos csomagról, de akár a Micimacisról is.

Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 14:27
 1/3 A kérdező kommentje:
Az Egmont kiadó féle érdekelne. A Verdás, Micimackós, Hercegnős és a Thomasos.
2013. szept. 2. 14:28
 2/3 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Ma kaptunk egy szórólapot, de jó lenne tudni, hogy milyen könyveket küldenek havonta, hogy tudjam megéri-e megrendeli majdnem 3e ft-ért.
2013. szept. 2. 15:24
 3/3 anonim ***** válasza:

A/5-ös méretű kb 35-40 oldalas könyvek. CD-t adnak hozzá (mi még nem hallgattuk meg, úgyhogy arról nem tudok írni).

A magazin is kb akkora és pár oldalas. Nem olyan, mint amit az újságosnál veszel, hanem a borítója is ugyanolyan vékony papír, mint az oldalai... Fejtörők vannak benne gyerekeknek. Az, hogy magazinként kiemelik, marketingfogás, inkább azt mondanám, hogy egy ingyenes kis cucc.

A pozitívuma, hogy sokszor nem csak azokat az ajándékokat kapod, amit írnak a honlapon is, hanem más számokhoz is adnak mikor mit. Pl nekünk küldtek ki levelet, ha megtaláljuk a matricát (és hát persze, hogy ott van a matrica is) és előfizetünk, akkor ajándék Toy Storys táskát adnak. Mi már a szüleim címére előfizettünk, így nem foglalkoztam a levéllel, mégis az aktuális szám mellé ugyanúgy odaadták a táskát ajándékként.

A holnapon is szereplő ajándékokról: szerintem hasznosak. Tornazsákot, kistáskákat úgyis használ az ember.

Összességében drága és nem biztos, hogy megéri az árát.

Én azért fizettem rá elő, mert sokkal több mese megjelenik, mint a nagyobb Egmontos Disneys könyvekben. Kisgyerekeknek szerintem jó választás, főleg ha nem egy gyerkőcről van szó (illetve ha egy van, akkor még terveztek kistesót). Nagyobb gyereknek már a Klasszikus Walt Disney könyveket ajánlom, de annak az a hátránya, hogy több címet is kis példányban nyomnak és hamar elfogy. Pl Hercegnő és a béka valamelyik karácsonykor jelent meg és 2 hónap alatt mindenhonnan kifogyott, de a Verdák 2. még a mai napig is kapható...

2013. szept. 2. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!