Mitől csinálhatja ezt? 5 éves kisfiam mostanában sokszor mondja, hogy viszket a feneke, és vakargatja, turkálja is.
igen, én arra gyanakodnék hogy férges.
nézd meg legközelebb a székletét.
Én a helyedben azért adnék neki jó fokhagymás pirítóst az kihajtja ha van benne. Egy próbát megér.
De lehet a melegtől izzad neki és azért viszket. De tuti figyelném a kakáját mert nekem is a féreg jutott legelőször eszembe.
5-ös! Ezt most úgy adod elő a kérdezőnek mintha mindenkinek kötelezően férgesnek kellett volna lennie kiskorába!Pl.én se voltam az, és a párom se, és a tesóim se,senki a környezetemből!
Kérdező ennek számos oka lehet:pl.ekcéma,pikkelysömör,málybetegségre utaló jel is lehet,diabéteszre adhat gyanút,aranyeres probléma,bélféreg,bélgiliszta stb!
Ezek általános okok! 38hkm
Nem, nekem nem volt kiskoromban semmi ilyen problémám.
Mindenképpen elviszem gyerekorvoshoz.
férges gilisztás lehet
etess vele sok fokhagymát (levest vagy másra kenve az segiteni fog amugy meg dioki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!