Miért csinálhatja ezt fiam?
októberben lesz 3 éves és az elmúlt napokban azzal szórakozik,hogy felhúzza a pólóját és mindenfélét hozzányom a hasához...arra gondoltam lehet azért,mert ugye a hason érzékenyebb a bőr és más az érzet,de nem tudom.
Kiküld a szobából,ha "hasazni" szeretne(mert így hívja)a játszón meg megkér,hogy ne szóljak rá...múltkor belehasalt a sárba,a homokba, hozzányomta a pocakjához a fakérget,a leveleket,a mászóka fém részét...
Ne aggódj ez miatt, el fogja hagyni ezt a "rossz szokást"
Anno az én húgom 4 éves kora körül bármihez hozzáért megszagolta, pl bement az ajtón, de a körmeivel meg kocogtatta az ajtófélfát, megszagolta, mikor beért a helységbe a falon ugyan ez, de szó szerint mindennel, ha a cipőt kellet felvenni, vagy a boltban bolt mindenhez hozzáért és "szagmintát" vett...vele édesanyám volt pszichiáternél a házi orvos oda irányította, de ő is azt mondta szokás, amit 1-2 év alatt elhagynak, így is lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!