4 éves kisfiad mivel játszik a legszívesebben?
itthon lego, kint bicikli és a pancsolás a top!
de az itthoni játékok nagyon leszűkültek mostanában, nem is tudom mi lesz ha hideg, esős idő lesz :(
alig van 1-2 játék amit még nem nőtt ki, tényleg csak az autók, legó, meg ugye a szerepjátékok, de ahhoz kellek én is még neki. a társasok meg hasonlók meg még nem mennek neki :(
Sarazás nálunk is top 10-ben van! :)
Kint: futó bicaj, gokart.
Bent: autók, vonatok, gyurma, legó...
Bármivel, ami kapcsolódik a vízhez :)
Órákig elszórakozik azzal, hogy különböző edényekbe töltögeti a vizet.
Amúgy még a lego, sínépítő, matchbox, építőkocka, gyurma, kirakó, szerelőjáték és a kiskonyha van a TOP10-ben :)
pont 4 évesen egy szívószál volt a kincs.Nem is volt neki jó csak az az egy (ha eltűnt és egy másik ugyan olyat adtam neki akkor is megismerte hogy nem az)
Most 5 éves batman figura meg a filmből lévő valamelyik figura
Kisautókkal.
Van sok matchbox méretű autója.
A többi dolog 4-5 percre köti le, aztán megunja. Pontosabban az építőkockázás az első 5 percben építőkockázás. Aztán lerombolja amit építettünk és a kockák autókká válnak, és azt tologatja. A kockák lesznek a személyautók, a télatestek a kamionok és a buszok. Vagy kapubeállókat építünk a kockákból a játékautók részére. Ha homokozunk az udvaron, akkor is az autóknak építünk utat, vagy parkolót, vagy buszmegállót.
Vacsora után a nyári kánikulában néha kapott egy kis pálcikás jégkrémet. Amikor megette, a pálcikával játszott úgy a tálcán, mintha autó lenne. Dudált és kanyarodott vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!