Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 7 éves fiadnak mekkora a lába?

7 éves fiadnak mekkora a lába?

Figyelt kérdés
34 es cipőket kellett vennünk iskolakezdésre a napokban. Nekem hatalmasnak tűnik, kicsit félek, hogy szegényem olyan nyakigláb lesz :)
2013. aug. 22. 23:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Enyémnek 32 es a mérete de cipőből vettünk tornacipőt abból 33 as kellett az utcaira mert vettünk újat abból meg szintén 34 es de egy másik fajta cipő ami az edzőcipője lesz abból meg jó a 32 es. Elég érdekes ez, az eladó mondta hogy nem mindig kell adni a méretekre.
2013. aug. 22. 23:59
 2/9 anonim ***** válasza:
ismerősöm fiának ilyen idősen 38-as lába volt.
2013. aug. 23. 08:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Fiam is 7 évesen ment suliba,akkor már 35-ös cipőket hordott,most volt 9 éves,megy 3.osztályba és 39-es a cipője.

Én nem vagyok kétségbe esve,mert magas is,már több,mint 150 centi.

A mi családunkban a fiúknak nagy lábaik vannak.A férjemnek 46-os,a bátyáimnak 48-as.

2013. aug. 23. 09:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Karácsonykor tölti a fiam a hatot és én is 34-es cipőket vettem most ovi kezdésre... egészségesek legyenek, a többi nem számít.
2013. aug. 23. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Keresztfiam 7 éves lesz novemberben és 29-30 a lába.Nem egy kosarazós alkat!!
2013. aug. 23. 17:19
 6/9 anonim ***** válasza:

7 eves a fiam,es altalaban 33-as cipoket hord,bar van neki 32-es es 34-es is.Igazabol markatol fugg a meret,de van pl ket 33-as Nike cipoje,amibol a futo cipo jo,az utcai meg nagy,szoval markan belul is a formatol.Conversbol 32-est vettem,puma papucsbol pedig 34-es kellett ra.

Lenyegeben mar en sem nagyon tudom hanyas a laba,de azert 33-ast probalunk eloszor,aztan meglatjuk:D

2013. aug. 23. 19:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én nagyobbik gyerekem is 7 éves, és 33-34-es lába van. Én csak azért aggódok picit, mert ő lány, és remélem, nem fog óriásira nőni a lába. Nekem normál méretű lábam van (39-es) az apja viszont nagy lábon él (45-ös), úgy néz ki, ezt a gént örökölte ő is.
2013. aug. 23. 21:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Jan-ban lesz 7 éves a nagyobbik fiam és most 31-es a lába.

Tök érdekes, hogy a súlya és magassága alapján abszolút átlagosnak számít, a 6-7 éveseknek készült ruhákat hordja és mégis szinte minden korabeli fiú min. fél fejjel magasabb már nála, szóval hozzájuk képest meg alacsonynak számít...

2013. aug. 24. 06:18
 9/9 A kérdező kommentje:
nálunk én nőként nagylábú vagyok 41 es a férjem viszont csak 43 as úgyhogy nem tudom a gének mti mutatnak. De nekünk a 43-es a minimum méret bármilyen márkából, van hogy inkább a nagyobb kell vagy a dupla számozású 43/35 ös. amúgy 131 cm és 27 kg.
2013. aug. 24. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!