92-es vagy 98-as overalt vegyek a bolcsibe?
Most kb. 88 centi a lanyom es ugy lehet 11,5 kg.
nem vekony, nem kover, teljesen atlagos.
Nem tudom eldonteni, hogy novemberre-decemberre mekkora meretu overalt vegyek neki?
98, de inkább mérd meg, és mindenre hagyjál rá 3-4centit, akkor biztos jó lesz rá...
amúgy én is pont így voltam tavaly, és vggéül csak kellett vegyek neki még egyet olyan február környékén...
én 92eseket vettem...aztért írom, hogy inkább 98ast vegyél...olyat, aminek tépőzár van a láb-és kézfejnél, így be tudod állítani, ha nagy is rá...
én eddig minden évben október körül vettem overált, mindig 1 számmal nagyobbat mint a mérete (már csak azért is rá kell számolni, mert sokat felvesz az, hogy aláöltözteted, mikor nagyon hideg van akkor plusz nadrág, pulcsi van rajta...) és minden évben január környékén kellett még egy overált venni :)
most 4 éves, 8 overál van a szekrényében, idén januárban 2 számmal nagyobbat vettünk, az most is jó rá, talán ha nem nő sokat akkor az egész telet kihúzzuk vele :D
és persze vedd figyelembe azt is, hogy totál sárosan fogod hazavinni az overált ami nem fog megszáradni reggelre, szóval alapból 2 kell, ha nem 3 :)
92est semmiképpen ne vegyél, én a helyedben vennék egy 98as és egy olyan 104est ami 2 részes és felhajtós, így ha nagy is, simán rá tudod adni, mert csak nagyobbat hajtasz rajta (januárban olyat vettem, nagyon tudom ajánlani)
Most még csak augusztus közepe van, miért nem vársz mondjuk október közepéig???? Akkor már kb látni fogod, mekkora a lányod, ráadásul az overállokban is sokkal nagyobb lesz a választék.
Egyébként én is inkább a 98-ra szavazok, max felhajtod neki, ha még túl nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!