4-5 éves fiú gyerkőcöd szeret rajzolni? Az én kisfiam nem nagyon.
Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 10:34
1/5 anonim válasza:
Enyém 4 éves lesz pár hét múlva és ő sem szeret rajzolni. Majd megjön a kedve, nem erőltetem.
2/5 anonim válasza:
nem.ugy mondjuk havi 2,3 alkalommal ül le rajzolgatni,vagy színezni.vettem neki ajándékba egy nagy rajzkészletet,amiben minden van,és sok hátha az meghozza a kedvét majd.
3/5 anonim válasza:
Az én fiam 5 évesen kezdett el rajzolni, addig még a ceruzát is nekem kellett a kezébe adnom, mert annyira nem állt a kezében sehogy a ceruza. Majd szinte egyik-napról a másikra a színezést és a rajzolást is megszerette. Most 6 éves és olyan szép dolgokat tud rajzolni.
4/5 anonim válasza:
4 éves lesz a fiam három hét múlva,de nem igazán szeret rajzolni.nagy néha leül,ha felvetem a témát,de magától nem
tegnap meglepődtem,mert vettem neki dínós kifestőt,leült kifestőzni,és berlül maradt nagyjából a vonalon.eddig úgy kifestőzött,hogy firkált,mintha üres lenne a lap
figurákat egyáltalán nem rajzol,nem akar,pedig tudna,mert kipróbáltuk.ha én mondom,hogy csináljunk pálcika embert,és mondom,hogy most a fejét,most a kezét stb,akkor azt megcsinálja,de max egyszer és csakis kint aszfaltkrétával,mert azt látja az ablakból
szóval neme gy nagy rajzos
5/5 anonim válasza:
Szeptemberben lesz 5 éves a fiam és egyáltalán nem érdekli a rajzolás. Se a színezés, se a festés (illetve ez csak addig amíg összemaszatol mindent, mert azt játssza, hogy betonoz, vagy mi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!