Ti elmennétek úgy ma este bulizni, hogy a 4 éves gyerek éppen ma beteg lett, és nagymama vigyázna rá? (hónapok óta tervezett lánybúcsú)
4 éves,nem kicsi már, nagymamával nem először lesz,nyugi, anyósod nem először fog beteg gyereket látni,ellesznek.
Menj nyugodtan,nem csecsemő már.Telefon nálad lesz,anyósod hiv ha bármi van.
Nemrég hosszút idő után a férjemmel terveztünk egy romantikus, kettesben töltött estét. Megbeszéltük anyóssal,hogy nála alszik a fiunk. Már nem először aludt nála, szereti is ott lenni nagyon. Este, amikor indultunk volna vacsorázni, anyós meg jött volna a gyerekért, akkor vettem észre,hogy meleg. Megmértem, de nem volt hőemelkedése. Agyaltam,hogy mi legyen, mert egy kicsit bágyadt volt, de úgy döntöttünk a férjemmel,hogy elviheti, mert ha netán belázasodna, akkor szóljon és megyünk érte.
Másnap reggel kiderült,hogy volt egy kis láza. Kérdeztem,hogy miért nem telefonált. Mondta,hogy mert egy kúpot ő is fel tud neki tenni, ráadásul a gyerek aludt, tehát nem zavarta igazán, és egyébként én is kb. ennyit tudtam volna vele csinálni. Igaza volt! :)
Vegul nem mentem el, itthon maradtam a gyerekkel. Hat, nem bantam meg, h ismet az osztoneimre hallagattam, ugyanis delutan olyan rosszul festett a gyerek, h sirni tudtam volna.
Brutalis ejszakank volt, ejjel 3-ig semmit nem aludtunk, a laza is felszokott :-( felorankent felkelt sirva.. :'( Azt hiszem, ez a virrasztas nem lett volna elvarhato anyosomtol, raadasul engem akart a gyerek, az anyjat. Es ugysem tudtam volna felhotlenul szorakozni.
Remelem, tul vagyunk a nehezen, most nincs laza sem.
Koszonom a valaszokat, mindenkinek ment a zold kez! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!