Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti elmennétek úgy ma este...

Ti elmennétek úgy ma este bulizni, hogy a 4 éves gyerek éppen ma beteg lett, és nagymama vigyázna rá? (hónapok óta tervezett lánybúcsú)

Figyelt kérdés
Ezen vacilálok, hogy inkább maradjak vele itthon én, vagy anyósom vigyázzon rá.Aki nagyon szívesen teszi ezt, még betegen is bevállalná. Mert a párom meg a legénybúcsúba menne.
2013. aug. 16. 09:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen, sokak számára hihetetlen, persze voltak taknyozós korszakok, de láz még soha. Sőt, hasmenés sem, vagy ehhez hasonló. Ellenben van egy komoly állandó betegsége, ami miatt folyamatos gyógyszerszedésre kényszerül..... :'( Bár minden hónapban megfázna inkább. :-(
2013. aug. 16. 10:03
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

4 éves,nem kicsi már, nagymamával nem először lesz,nyugi, anyósod nem először fog beteg gyereket látni,ellesznek.

Menj nyugodtan,nem csecsemő már.Telefon nálad lesz,anyósod hiv ha bármi van.

2013. aug. 16. 10:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Az alapján amit írtál igen, elmennék. Ha valami baj van (esetleg nagyon magas láz) akkor felhív a nagyi téged és haza mész.
2013. aug. 16. 11:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég hosszút idő után a férjemmel terveztünk egy romantikus, kettesben töltött estét. Megbeszéltük anyóssal,hogy nála alszik a fiunk. Már nem először aludt nála, szereti is ott lenni nagyon. Este, amikor indultunk volna vacsorázni, anyós meg jött volna a gyerekért, akkor vettem észre,hogy meleg. Megmértem, de nem volt hőemelkedése. Agyaltam,hogy mi legyen, mert egy kicsit bágyadt volt, de úgy döntöttünk a férjemmel,hogy elviheti, mert ha netán belázasodna, akkor szóljon és megyünk érte.

Másnap reggel kiderült,hogy volt egy kis láza. Kérdeztem,hogy miért nem telefonált. Mondta,hogy mert egy kúpot ő is fel tud neki tenni, ráadásul a gyerek aludt, tehát nem zavarta igazán, és egyébként én is kb. ennyit tudtam volna vele csinálni. Igaza volt! :)

2013. aug. 17. 07:24
 15/15 A kérdező kommentje:

Vegul nem mentem el, itthon maradtam a gyerekkel. Hat, nem bantam meg, h ismet az osztoneimre hallagattam, ugyanis delutan olyan rosszul festett a gyerek, h sirni tudtam volna.

Brutalis ejszakank volt, ejjel 3-ig semmit nem aludtunk, a laza is felszokott :-( felorankent felkelt sirva.. :'( Azt hiszem, ez a virrasztas nem lett volna elvarhato anyosomtol, raadasul engem akart a gyerek, az anyjat. Es ugysem tudtam volna felhotlenul szorakozni.

Remelem, tul vagyunk a nehezen, most nincs laza sem.

Koszonom a valaszokat, mindenkinek ment a zold kez! :-)

2013. aug. 17. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!